Zamena baterije na Motorola Moto Z u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Baterija je hardverski deo mobilnog telefona koji ima neki svoj vek trajanja, što znači da vremenom počinje da slabi, pa bi je, kada vidite da je sasvim dotrajala, trebalo što pre zameniti novom kako bi uređaj imao stabilno napajanje. Zamenu baterije na Motorola Moto Z pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdano i bezbedno.

Zamena baterije na Motorola Moto Z u servisu Doktor Mobil u BeograduMotorola Moto Z je veoma kvalitetno izrađen mobilni telefon privlačnog modularnog dizajna, sa vrlo brzim skenerom otiska prsta i integrisanom (Non-removable) litijum-jonskom baterijom kapaciteta 2600 mAh koja mu daje gotovo natprosečnu autonomiju u radu (ima i podršku za TurboPower punjenje – do 100% za samo sat vremena).

Ovaj uređaj premijum klase radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow) ili 7.1.1 (Nougat), ima 5.5-ični Quad HD Amoled ekran osetljiv na dodir, četvorojezgarni procesor sa 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), kao i kamere sa senzorima od 13 MP (leđna, sa dvotonskim LED blicem, optičkom stabilizacijom slike i laserskim autofokusom) i 5 MP (sekundarna, sa LED blicem).

Zamena baterije na Motorola Moto Z

Ispravna baterija veoma je važna za normalno funkcionisanje svakog mobilnog uređaja, jer bez nje, odnosno redovnog i nesmetanog napajanja električnom energijom, telefon ne može uspešno da radi.

Zato je bateriju koja je propala ili dotrajala potrebno blagovremeno zameniti novom, a ako je u pitanju smartfon sa fabrički intergrisanom (tzv. „neuklonjivom“) baterijom, kakav je i model Moto Z, za taj postupak je najbolje obratiti se pouzdanom profesionalnom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Naša iskusna i dobro obučena serviserska ekipa operaciju zamene baterije na Motorola Moto Z mobilnom telefonu za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Motorola Moto Z

Uslugu zamene baterije na Motorola Moto Z smartfonu u našem servisu mobilnih telefona pružamo po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za obavljanje ove operacije, budite ljubazni da nam pošaljete pisani upit putem forme u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, uz opisanu uslugu zamene baterije na mobilnom telefonu, kvalitetno i efikasno vrši i niz drugih stručnih intervencija, među kojima su dekodiranje Motorola telefona i servis Motorola mobilnih telefona (uspešno i pouzdano rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na Motorola/Lenovo uređajima).