Usluga zamene baterije na pametnim telefonima je jedna od brojnih usluga koje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu profesionalno i kvalitetno pružamo svojim klijentima. Ako Vam je potrebna zamena baterije na Samsung E700 Galaxy E7 mobilnom telefonu, u našem servisu taj posao možete obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po Vaš smartfon.

Zamena baterije na Samsung E700 Galaxy E7Samsung E700 Galaxy E7 je veoma tanak (7.3 mm) pametni telefon elegantnog dizajna, sa velikim Super Amoled tačskrin ekranom dijagonale 5.5“ (rezolucija je 720 x 1280 piksela) koji je zaštićen Gorilla Glass 4 tehnologijom.

Autonomiju u radu ovom modelu Samsung smartfona pruža integrisana litijum-jonska (Li-Ion) baterija kapaciteta 2950 mAh i po proizvođačkim specifikacijama trebalo bi da izdrži i do 18 časova razgovora (korišćenjem 3G mreže).

Od ostalih karakteristika, ovaj telefon odlikuje se četvorojezgarnim procesorom na 1.2 GHz, sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije, a njegov operativni sistem je Android 4.4.4 (KitKat). Ima primarnu kameru od 13 MP, sa autofokusom i LED blicem, i prednju selfi kameru od 5 MP (obe snimaju video u 1080p kvalitetu).

Zamena baterije na Samsung E700 Galaxy E7

Baterije na mobilnim telefonima, iako dolaze sa sve većim kapacitetom, ipak imaju svoj vek trajanja i vremenom počinju da slabe, pa ih kada dotraju, da bi uređaj imao stabilnu autonomiju u radu, treba zameniti novim.

Ukoliko primetite da se i na Vašem mobilnom telefonu baterija vrlo brzo prazni ili da joj treba neuobičajeno mnogo vremena da se napuni, po svoj prilici je dotrajala i mora se zameniti novom da bi telefon nesmetano radio.

Pošto je baterija na Galaxy E7 fabrički integrisana (tzv. neukloniva), nažalost, ne možete je zameniti sami, pa će taj posao za Vas morati da uradi stručno obučeno lice u nekom od specijalizovanih servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Samo donesite svoj smartfon kod nas i mi ćemo operaciju zamene baterije na Samsung E700 Galaxy E7 mobilnom telefonu obaviti kvalitetno, pouzdano i bezbedno, a to je usluga koju ćemo Vam pružiti u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Samsung E700 Galaxy E7

Cena zamene baterije na mobilnom telefonu Samsung E700 Galaxy E7 u servisu Doktor Mobil u Beogradu je povoljna. Za konkretnije informacije o ceni i roku za izvođenje ove operacije, možete nas pozvati na telefone servisa ili nam pisati putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz zamenu baterije na mobilnim telefonima, u servisu Doktor Mobil u Beogradu možete kvalitetno dobiti i usluge dekodiranja Samsung telefona, kao i uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema u servisu Samsung mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena