Zamena baterije na mobilnom telefonu neophodna je ako se postojeća baterija jako brzo prazni ili ako joj je potrebno mnogo više vremena da se napuni nego što je to uobičajeno. Ovaj problem možete rešiti vrlo jednostavno u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Dođite kod nas i mi ćemo kvalitetno i pouzdano izvršiti zamenu baterije na Samsung J200 Galaxy J2 mobilnom telefonu.

Zamena baterije na Samsung J200 Galaxy J2Samsung J200 Galaxy J2 je pametni telefon prepoznatljivog dizajna Samsungove J serije smartfona sa zaobljenim uglovima.

Baterija je ono što nas posebno interesuje u ovom slučaju, a ona je na Galaxy J2 litijum-jonska kapaciteta 2000 mAh i trebalo bi da pruža dobru autonomiju u trajanju od barem celog jednog dana pri nekoj intenzivnijoj upotrebi telefona.

Od ostalih karakteristika ovaj smartfon ima Super Amoled ekran od 4.7 inča (rezolucije 540 x 960 piksela), četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije. OS je Android 5.1.1 (Lollipop), a kamere primarna od 5 MP i sekundarna od 2 MP. Tu je, naravno, i podrška za LTE (4G brzine interneta).

Zamena baterije na Samsung J200 Galaxy J2

Pametni telefon Samsung J200 Galaxy J2 ima solidnu bateriju, ali sve ima svoj rok trajanja, koji je u današnje vreme, nažalost, sve kraći. Kao što smo već napomenuli, ako Vam je potrebno neobično mnogo vremena za punjenje baterije ili ako se ona vrlo brzo isprazni, da bi telefon normalno funkcionisao potrebno je postojeću zameniti novom baterijom.

Zamenu baterije na Samsung J200 Galaxy J2 mobilnom telefonu možete jednostavno i efikasno obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ovaj posao za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

U servisu Doktor Mobil verujemo da je zadovoljan klijent naša najbolja reklama i zato i ovu i sve druge usluge pružamo veoma kvalitetno i profesionalno.

Cena zamene baterije na Samsung J200 Galaxy J2

Cena zamene baterije na mobilnom telefonu Samsung J200 Galaxy J2 u servisu Doktor Mobil je vrlo pristupačna. Za detaljnije informacije o ceni pozovite nas na telefone servisa ili da nam pošaljite upit preko formulara u nastavku ovog teksta:

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored zamene baterije, preporučujemo Vam i naše usluge dekodiranja Samsung mobilnih telefona, kao i servis Samsung mobilnih telefona u kojem rešavamo raznovrsne hardverske i softverske probleme na telefonima ovog proizvođača.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena