Zamena baterije na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1

Za nesmetan rad mobilnih uređaja veoma je važno da imaju stabilno i pouzdano napajanje električnom energijom, što naravno zavisi od stanja njihove baterije. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo stručnu i kvalitetnu zamenu baterije, a takav će slučaj biti i ako Vam je potrebna zamena baterije na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1 tabletu.

Zamena baterije na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1 je cenovno pristupačan tablet lepog dizajna sa velikim 10.1-inčnim TFT ekranom rezolucije 1280 x 800 piksela, kojem vrlo dobru autonomiju u radu pruža integrisana (Non-removable) Li-Po baterija kapaciteta 6800 mAh.

Ovaj tablet četvrte generacije Galaxy Tab-a dolazi sa instaliranim OS Androidom verzije 4.4.2 (KitKat) i TouchWiz UX UI korisničkim interfejsom za čiji fin rad je zaslužan četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, udružen sa 1.5 GB RAM-a, dok je za skladištenje podataka predviđeno 16 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 64 GB.

Kamere, naravno, nisu među primarnim komponentama tableta, pa Galaxy Tab 4 ima skromne kamere od 3.15 MP (leđna) i 1.3 MP (prednja).

Zamena baterije na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1

Baterije koje se ugrađuju u tablete obično su moćne i jake, što je i prirodno s obzirom na zahteve mobilnih uređaja sa jako velikim ekranima. Ipak, i te baterije imaju svoj vek trajanja i vremenom počinju da slabe, da bi u nekom trenutku potpuno dotrajale, što iziskuje njihovu zamenu.

Da bateriju na Vašem uređaju treba zameniti novom primetićete po tome što se postojeća baterija veoma brzo prazni ili, pak, ako joj treba neuobičajeno mnogo vremena da se napuni.

U takvoj situaciji najsigurnije je da se obratite specijalizovanim servisima kao što je Doktor Mobil, jer je u pitanju fabrički integrisana baterija koju mogu zameniti samo stručno obučena lica koja imaju i neophodno iskustvo i potreban alat.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu baterije na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1 tabletu obavićemo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a tu uslugu ćemo Vam pružiti i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Samsung T530 Galaxy Tab 4 10.1

Cena zamene baterije na tabletu Samsung Galaxy Tab 4 10.1 u našem servisu je povoljna. Ako Vam je važno da unapred dobijete detaljnije podatke o ceni ili roku neophodnom za obavljanje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalne zamene baterije na tabletu, u servisu Doktor Mobil kvalitetno pružamo i usluge zamene baterije na mobilnim telefonima, dekodiranje Samsung telefona, kao i servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na Samsung uređajima).