• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6

Tablet Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 je uređaj sa velikim ekranom, ali i velikom baterijom. Ako Vam se dogodilo da baterija na Vašem uređaju ne radi kako treba, važno je da znate da taj problem lako i efikasno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Zamena baterije na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 je usluga koju pružamo kvalitetno, pouzdano i sigurno.

Zamena baterije na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 je tablet sa TFT ekranom dijagonale 9.6“ (rezolucija je 800 x 1280 piksela), a kao što znamo, veliki ekran zahteva i veliku bateriju koja je kod ovog modela integrisana (neukloniva) baterija kapaciteta 5000 mAh i ona bi, prema specifikacijama, trebalo da obezbedi autonomiju od 26 h (razgovori i multimedija u 3G mreži).

Ovaj uređaj radi na operativnom sistemu Android 5.1 (Lollipop) koji pokreće četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, sa 1.5 GB radne i 8 GB interne memorije za skladištenje podataka (može se microSD karticama povećati do 256 GB).

Primarna kamera ovog tableta opremljena je senzorom od 5 MP sa autofokusom, koja snima video u rezoluciji 720p, a tu je i sekundarna kamera od 2 MP. Ovaj uređaj, inače, važi za cenovno dostupniji model Samsung tableta.

Zamena baterije na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6

Baterije na mobilnim uređajima, naravno, imaju svoj vek trajanja, pa se može dogoditi da zbog slabljenja ili dotrajalosti ne pružaju uređaju zadovoljavajuću autonomiju. Ako se baterija na Vašem tabletu baš brzo isprazni ili ako joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni, očigledno je da je potrebno zameniti novom.

Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 ima fabrički integrisanu, tj. neuklonivu bateriju, što znači da je, nažalost, ne možete zameniti sami, već je to posao za specijalizovane servise kao što je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

To je zato što bezbedno otvaranje ovog uređaja i zamenu baterije mogu uspešno da obave samo profesionalno obučena lica koja imaju neophodna znanja, iskustva i alat za ovu operaciju.

U servisu Doktor Mobil zamenu baterije na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 možete završiti vrlo kvalitetno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj. To je usluga koju ćemo Vam pružiti u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu možete dobiti na licu mesta).

Cena zamene baterije na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6

Cena zamene baterije na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 tabletu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za detaljnije informacije o ceni i roku za izvođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uslugu zamene baterije pružamo kako za tablete, tako i za mobilne telefone, a kod nas kvalitetno možete obaviti i dekodiranje Samsung mobilnih telefona i servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje hardverskih ili softverskih problema).