• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Samsung T700/T705 Galaxy Tab S 8.4

Zamenu baterije na tabletu Samsung T700/T705 Galaxy Tab S 8.4 kvalitetno i efikasno možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ako Vam je baterija dotrajala i treba joj zamena novom, dođite kod nas, a naši stručni serviseri će ovu operaciju za Vas izvršiti profesionalno, sigurno i u najkraćem mogućem roku (zavisno jedino od trenutne gužve u servisu).

Zamena baterije na Samsung T700/T705 Galaxy Tab S 8.4Samsung Galaxy Tab S 8.4 je fino dizajniran tablet impresivnih dimenzija. Iako ima ogroman ekran od 8.4 inča, težak je manje od 300 grama i debljine samo 6.6 mm. Veliki Super Amoled ekran visoke rezolucije od 2560 x 1600 piksela, prekriven je zaštitnim staklom.

Dolazi sa OS Android 4.4.2 (KitKat) uz instalirani Samsungov TouchWiz korisnički interfejs koji pokreće osmojezgarni procesor sa 3 GB radne memorije, a tu je 16/32 GB interne memorije. Glavna kamera je od 8 MP sa autofokusom i LED blicem, a rezolucija prednje kamere je 2.1 MP.

Baterija, koja nas posebno interesuje u ovom trenutku, kod ovog tableta je neukloniva (Non-removable) Li-Ion kapaciteta 4900 mAh, što bi trebalo da korisniku pruži zadovoljavajuću autonomiju rada.

Zamena baterije na Samsung Galaxy Tab S 8.4

Iako dosta velikog kapaciteta, baterija na ovom tabletu vremenom počinje da slabi, pa ako primetite da se jako brzo prazni ili da joj treba neuobičajeno mnogo vremena da se napuni, to znači da je za normalno funkcionisanje uređaja treba zameniti novom.

Nažalost, kod ovog tableta baterija je takva da je ne možete sami izvaditi i zameniti jednostavnim skidanjem poklopca uređaja. Pošto je u pitanju integrisana baterija, ona se može zameniti samo u specijalizovanim servisima, kao što je servis Doktor Mobil.

Donesite svoj uređaj kod nas i naši profesionalno obučeni serviseri će zamenu baterije na Samsung Galaxy Tab S 8.4 obaviti stručno i pouzdano, pa ćete tablet ponovo moći da koristite bez problema.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu uslugu ćemo Vam pružiti efikasno, sigurno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam preciznu procenu možemo dati na licu mesta.

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy Tab S 8.4

Cena zamene baterije na Samsung Galaxy Tab S 8.4 u našem servisu je povoljna. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za ovu operaciju, pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko sledećeg formulara:

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim zamene baterije, Vašoj pažnji preporučujemo i usluge dekodiranja Samsung mobilnih telefona, a takođe i servis Samsung mobilnih telefona u kojem stručno i efikasno otklanjamo hardverske i softverske probleme na Samsung uređajima.