• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Sony Xperia C3

Pametni telefoni koji imaju jako velike ekrane zahtevaju i veću potrošnju električne energije, pa je veoma važno da njihove baterije budu sasvim ispravne. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima svakodnevno pružamo kvalitetnu, efikasnu i pouzdanu uslugu zamene baterije na Sony Xperia C3 mobilnom telefonu.

Zamena baterije na Sony Xperia C3 u servisu Doktor MobilSony Xperia C3 je kvalitetno izrađen pametni telefon, odnosno fablet, sa velikim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir dijagonale 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Baterija na ovom uređaju je integrisana (Non-removable) litijum-jonska sa kapacitetom od 2500 mAh i trebalo bi telefonu da pruži dosta dobru autonomiju u radu, što naravno ipak najviše zavisi od intenziteta njegovog korišćenja.

Promovisan kao „selfi smartfon“, C3 napred ima odličnu širokougaonu 5 MP kameru sa LED blicem, kao i leđnu od 8 MP, četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, 8 GB interne (+ microSD slot) i 1 GB RAM memorije, a OS mu je Android 4.4.2 (KitKat) ili 5.0.2 (Lollipop).

Zamena baterije na Sony Xperia C3

S obzirom da ni na vrlo kvalitetnim mobilnim uređajima baterija ne može da traje večno, kada primetite da je dotrajala (vrlo brzo se prazni, a neuobičajeno dugo puni), jako je važno da je zamenite novom kako bi telefon imao stabilno napajanje i mogao normalno da radi.

Xperia C3, kao i mnogi drugi moderni telefoni, ima fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju, pa je ne možete promeniti sami jednostavnim otvaranjem zadnjeg poklopca, nego to za Vas mora da uradi stručno lice koje ima i neophodan alat i iskustvo za takvu operaciju.

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti kvalitetnu uslugu profesionalne zamene baterije na Sony Xperia C3 pametnom telefonu.

Operaciju zamene dotrajale baterije za Vas ćemo obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno, a kako ne biste dugo čekali – svojski ćemo se potruditi da ovaj postupak završimo u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Sony Xperia C3

Uslugu zamene baterije na smartfonu Sony Xperia C3 u našem servisu pružamo po pristupačnoj ceni. Ako Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil je tu za Vas i ako Vam, pored zamene baterije na mobilnom telefonu, zatrebaju usluge dekodiranja Sony Xperia telefona ili servisa Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema na telefonima ovog brenda).

  • Mobilni svet