Baterija je važan hardverski deo svakog mobilnog telefona i potrebno je da bude ispravna kako bi telefon normalno funkcionisao. Ukoliko se dogodi da je baterija na Vašem smartfonu dotrajala, izvolite dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a mi ćemo bateriju na Sony Xperia C5 Ultra mobilnom telefonu zameniti kvalitetno i pouzdano.

Zamena baterije na Sony Xperia C5 UltraSony Xperia C5 Ultra je odličan pametni telefon ili fablet, lepog minimalističkog dizajna, sa vrlo tankim okvirom oko velikog ekrana (6.0-inčni IPS LCD displej rezolucije 1080 x 1920 px) i podrškom za LTE (4G mobilne brzine).

Prilično dobru autonomiju u radu ovom uređaju obezbeđuje integrisana (neukloniva) litijum-jonska baterija kapaciteta 2930 mAh, uz Ultra Stamina štedljivi režim upotrebe.

Od drugih najznačajnijih karakteristika ovaj fablet ima osmojezgarni procesor takta 1.7 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije, OS Android 5.0 (Lollipop), kao i nešto što retko srećemo kod mobilnih telefona – dve kvalitetne kamere od 13 MP (i prednja i zadnja) sa autofokusom, LED blicem i brojnim drugim funkcionalnostima.

Zamena baterije na Sony Xperia C5 Ultra

Mada ovaj uređaj ima dosta jaku bateriju, i kod ovog fableta vremenom može doći do njenog slabljenja, pa će možda za normalan rad morati da se zameni novom. Ako vidite da je bateriji neophodno neobično mnogo vremena da se napuni ili ako se veoma brzo isprazni, to je znak da je dotrajala i da joj treba zamena novom baterijom.

Integrisane ili neuklonive baterije, kakva je upravo na Sony Xperia C5 Ultra, su vrsta baterija koje vlasnici telefona ne mogu sami menjati, jer je to posao za stručno obučena lica koja imaju iskustvo i specifičan alat koji je potreban za tu operaciju.

Zato dođite u specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo ovaj Vaš problem rešiti vrlo kvalitetno i pouzdano. Zamenu baterije na Sony Xperia C5 Ultra smartfonu obavićemo stručno, sigurno i potpuno bezbedno po sam uređaj, a potrudićemo se da Vam tu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Sony Xperia C5 Ultra

Zamena baterije na Sony Xperia C5 Ultra je usluga koju u servisu Doktor Mobil možete dobiti po pristupačnoj ceni. Da biste dobili preciznije informacije o ceni i roku za obavljanje ove operacije, možete nas pozvati na telefone servisa ili nam pisati putem formulara koji ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim profesionalne zamene baterije, u servisu Doktor Mobil kvalitetno možete dobiti i uslugu dekodiranja Sony Xperia telefona, kao i servis Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na telefonima ovog proizvođača).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena