• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena baterije na Sony Xperia T LT30

Za pametne mobilne telefone veoma je važno da imaju stabilan izvor napajanja električnom energijom, zbog čega je bateriju telefona koja je dotrajala neophodno blagovremeno zameniti novom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu baterije na Sony Xperia T mobilnom telefonu možete obaviti efikasno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na Sony Xperia T LT30Sony Xperia T je elegantan pametni telefon kvalitetne izrade, sa vrlo dobrim karakteristikama (u vreme kada se pojavio) i podrškom za LTE (4G). Njegov 4.55-inčni TFT tačskrin ekran rezolucije 720 x 1280 piksela daje kristalno jasnu sliku i žive boje.

Baterija ovog smartfona, poznatog kao „Bondov telefon“ iz filma Skyfall, je integrisana litijum-jonska sa kapacitetom od 1850 mAh i trebalo bi da mu pruži solidnu autonomiju od oko celog jednog dana rada (uz prosečno korišćenje).

Xperia T dolazi sa operativnim sistemom Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) za čiji brz rad je zaslužan Dual-core procesor radnog takta 1.5 GHz uparen sa 1 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. Kamere su mu glavna od 13 MP sa autofokusom i LED blicem i selfi kamera od 1.3 MP.

Zamena baterije na Sony Xperia T

Baterije na savremenim mobilnim telefonima, pa i vrlo kvalitetnim kakvi su Sony Xperia smartfoni, imaju svoj vek trajanja i vremenom počinju da slabe, sve dok potpuno ne dotraju, usled čega telefonu više ne mogu da pružaju potrebnu autonomiju u radu. Veoma brzo pražnjenje baterije ili neuobičajeno mnogo vremena za njeno punjenje, pouzdani su znaci da je na telefonu potrebna zamena stare baterije novom.

Međutim, neki pametni telefoni, kao što je Sony Xperia T, imaju fabrički integrisane, tzv. neuklonjive baterije koje korisnici ne mogu menjati sami, nego to moraju da urade profesionalno obučena lica u specijalizovanim servisima mobilnih telefona kakav je i naš servis Doktor Mobil.

Stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade će operaciju zamene baterije na Sony Xperia T smartfonu obaviti potpuno sigurno, pouzdano i bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene baterije u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu (tačnu vremensku procenu možemo Vam dati na licu mesta).

Cena zamene baterije na Sony Xperia T

Cena zamene baterije na Sony Xperia T mobilnom telefonu u našem servisu je pristupačna. Ako Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam jednostavno pišite putem forme koju ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored efikasne i stručne zamene baterije, u servisu Doktor Mobil kvalitetno pružamo i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona i servis Sony Xperia mobilnih telefona (otklanjanje hardverskih i softverskih kvarova na svim Sony Xperia smartfonima).