Baterije na mobilnim telefonima su jedan od hardverskih delova koji ima određeni vek trajanja, pa ih kada dotraju treba zameniti novim da bi telefon imao stabilno napajanje energijom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu baterije na Sony Xperia T3 pametnom telefonu vršimo vrlo kvalitetno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena baterije na Sony Xperia T3Sony Xperia T3 (D5103) je elegantan i veoma tanak pametni telefon (debljina mu je samo 7 milimetara), kvalitetno izrađen i velikog IPS LCD tačskrin ekrana od 5.3 inča u „običnoj“ HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Njegova baterija, koja je glavna tema ovog teksta, je integrisana (Non-removable) litijum-jonska sa kapacitetom od 2500 mAh i ovom uređaju pruža dosta dobru autonomiju (može se i povećati podešavanjem postavki za štedljivo korišćenje).

Xperia T3 ima i kamere od 1.1 MP (sekundarna) i 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem), četvorojezgarni procesor na 1.4 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot), a instalirani operativni sistem je Android 4.4.2 (KitKat).

Zamena baterije na Sony Xperia T3

Pošto baterije na pametnim telefonima vremenom počinju da slabe, kada sasvim dotraju (što možete primetiti po tome što se vrlo brzo prazne, a neuobičajeno sporo pune) treba ih zameniti novim da bi telefon imao stabilnu autonomiju i normalno radio.

Problem kod nekih modela smartfona, kao što je i Xperia T3, je da njihovi vlasnici ne mogu sami promeniti bateriju, pošto je fabrički integrisana (tzv. neuklonjiva), pa se za taj posao treba obratiti specijalizovanom servisu mobilnih telefona, kao što je Doktor Mobil.

Operaciju zamene baterije na Sony Xperia T3 mobilnom telefonu naši stručni serviseri će za Vas obaviti efikasno, profesionalno i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Uslugu zamene baterije pružićemo Vam sigurno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć (on zavisi prvenstveno od trenutnog broja naloga u servisu), pa ćete svoj smartfon ponovo moći da koristite bez problema.

Cena zamene baterije na Sony Xperia T3

U servisu Doktor Mobil zamenu baterije na pametnom telefonu Sony Xperia T3 vršimo po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam jednostavno pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim kvalitetne i efikasne usluge zamene baterije, u servisu Doktor Mobil uspešno vršimo i dekodiranje Sony Xperia telefona i servis Sony Xperia mobilnih telefona (profesionalno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na telefonima ovog proizvođača).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena