Zamena baterije na ZTE Blade D6 – servis mobilnih telefona Doktor Mobil

Zamena baterije na ZTE Blade D6 mobilnom telefonu je stručna intervencija koju ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku. To je postupak koji je važno uraditi na svakom smartfonu koji nema stabilno i uravnoteženo napajanje električnom energijom zbog toga što mu je baterija dotrajala ili propala.

Zamena baterije na ZTE Blade D6 – servis mobilnih telefona Doktor MobilZTE Blade D6 (V6, X7) je prilično elegantan pametni telefon (po izgledu dosta nalik na iPhone 6) koji dolazi sa podrškom za LTE (4G) i hibridni Dual SIM, kao i 5.0-inčnim IPS LCD ekranom HD rezolucije osetljivim na dodir.

Ovaj smartfon srednje klase pokreće četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.3 GHz, uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), radi na OS Android 5.0.2 (Lollipop), a poseduje kamere od 13 MP (leđna, sa dvotonskim LED blicem i autofokusom) i 5 MP (sekundarna).

Autonomiju u radu, koja nas posebno zanima u ovom tekstu, pruža mu integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2200 mAh.

Zamena baterije na ZTE Blade D6

Pošto baterija na svakom mobilnom telefonu ima neki svoj vek trajanja, kada primetite da je on pri kraju (neobično sporo se puni, a jako brzo isprazni), bilo bi dobro da je što pre zamenite novom, kako bi Vam uređaj imao nesmetano napajanje.

Međutim, pošto neki modeli smartfona, a među njima je i ZTE Blade D6, imaju fabrički ugrađenu (tzv. „neuklonjivu“) bateriju, taj posao će za Vas uspešno moći da obavi neki od profesionalnih servisa, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Vaše je samo da svoj telefon donesete ili pošaljete u naš servis, a mi ćemo Vam uslugu zamene baterije na ZTE Blade D6 pametnom telefonu pružiti vrlo pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na ZTE Blade D6

Operaciju zamene baterije na ZTE Blade D6 smartfonu u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko budete želeli da unapred dobijete preciznije informacije (bilo o ceni ili o roku za zamenu baterije), budite slobodni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i svakako nam se obratite i ukoliko Vam, osim navedene operacije zamene baterije na mobilnom telefonu, nekada zatrebaju i druge specijalističke intervencije, kao što su dekodiranje ZTE telefona ili servis ZTE mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog proizvođača).