Zamena baterije na ZTE Blade S6 i S6+ u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Dotrajala ili propala baterija na mobilnom telefonu prouzrokovaće njegovu nefunkcionalnost, pošto uređaj neće imati stabilno napajanje električnom energijom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu postupak zamene baterije na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus pametnom telefonu obavljamo pouzdano, bezbedno i u kratkom vremenskom roku.

Zamena baterije na ZTE Blade S6 i S6+ u servisu Doktor Mobil u BeograduZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus su cenovno pristupačniji mobilni telefoni sa prilično dobrim performansama, podrškom za Dual SIM i 4G (LTE) i IPS LCD ekranima HD rezolucije osetljivim na dodir od 5.0 inči (na osnovnom modelu Blade S6) i 5.5 inči (na većem Blade S6 Plus).

Za vrlo zadovoljavajuću autonomiju u radu ovih mobilnih uređaja zadužene su integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 2400 mAh, odnosno 3000 mAh.

Od ostalih karakteristika izdvajaju se osmojezgarni procesori koji dolaze u kombinaciji sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (tu je i microSD slot za kartice do maksimalnih 64 GB), OS Android 5.0.1/5.0.2 (Lollipop) i kamere sa senzorima od 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (prednja).

Zamena baterije na ZTE Blade S6, S6 plus

Baterije na mobilnim telefonima su, bez obzira na vrstu i kapacitet, delovi uređaja koji ne mogu da traju večno, zbog čega ih kada više ne rade kako treba (veoma brzo se isprazne, a jako sporo pune) treba zameniti novim kako bi smartfon imao normalnu i uravnoteženu autonomiju u radu.

Ukoliko je na Vašem telefonu baterija fabrički integrisana (tzv. „neuklonjiva“), za taj osetljiv posao najbolje je da angažujete neki pouzdan i iskusan profesionalni servis, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Operaciju zamene baterije na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene baterije na ZTE Blade S6, ZTE Blade S6 plus

Cena zamene baterije na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ako Vam zatrebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za ovu intervenciju, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na usluzi i ukoliko Vam, pored efikasne zamene baterije na mobilnom telefonu, budu trebale i druge specijalističke usluge, među kojima su dekodiranje ZTE telefona i servis ZTE mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima ovog brenda).