Zamena baterije Sony Xperia C4 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil

Pošto je u suštini baterija na mobilnom telefonu „potrošna“ komponenta koja ima svoj vek trajanja, ako vidite da je propala, najbolje je da je što pre zamenite novom. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u takvoj situaciji stoji na raspolaganju da operaciju zamene baterije na Sony Xperia C4 pametnom telefonu izvrši pouzdano, bezbedno i u kratkom vremenskom roku.

Zamena baterije Sony Xperia C4 u servisu mobilnih telefona Doktor MobilSony Xperia C4 (E5303, E5306, E5353) je mobilni telefon kvalitetne izrade koji dolazi sa integrisanom (Non-removable) litijum-jonskom baterijom solidnog kapaciteta od 2600 mAh od koje se može očekivati prilično zadovoljavajuća autonomija u radu (naravno, kada je sasvim ispravna).

Ovaj „selfi smartfon“, kako ga još nazivaju, ima i kamere od 5 MP (prednja, širokougaona, sa LED blicem) i 13 MP (glavna), 5.5-inčni Full HD ekran osetljiv na dodir, osmojezgarni procesor brzine 1.7 GHz, sa 2 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora (+ microSD slot do maksimalnih 256 GB), a radi na operativnom sistemu Android verzije 5.0 (Lollipop).

Zamena baterije na Sony Xperia C4

I kod kvalitetnijih mobilnih telefona vremenom dolazi do slabljenja baterije, a kada ona dotraje tako da uređaju ne može da pruži stabilnu autonomiju u radu (jako brzo se isprazni, a vrlo sporo puni), treba je zameniti novom kako bi telefon imao nesmetano napajanje električnom energijom.

Međutim, mnogi bolji telefoni, pa tako i model Xperia C4, imaju fabrički integrisane (tzv. „neuklonjive“) baterije koje njihovi vlasnici ne mogu bezbedno zameniti sami, nego je za tu operaciju potrebno potražiti stručnu pomoć nekog profesionalnog servisa, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Specijalističku uslugu zamene baterije na Sony Xperia C4 mobilnom telefonu dobro obučen i vrlo iskusan tim servisera koji kod nas rade pružiće Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon), uz maksimalan trud da ceo postupak bude završen u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene baterije na Sony Xperia C4

U našem servisu mobilnih telefona postupak zamene baterije na Sony Xperia C4 smartfonu obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko Vam budu zatrebale preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nam pošaljete pisani upit kroz formu u nastavku teksta ili nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek spreman da Vam pruži kvalitetnu profesionalnu asistenciju i slobodno nam se obratite i ako Vam, osim pouzdane zamene baterije na mobilnom telefonu, bude trebalo dekodiranje Sony Xperia telefona ili servis Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na Xperia smartfonima).

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button