Zamena baterije za Alcatel 3V u Doktor Mobil servisu u Beogradu

Zamena baterije za Alcatel 3V moguća je u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona, koji već dugo godina uspešno posluje u srcu Beograda.

U naš servis svakodnevno dolaze različiti mobilni telefoni sa svakakvim kvarovima koji nakon naše intervencije ponovo odlično služe svoje vlasnike. Tako je i sa Alcatel 3V koji je potpuno nepouzdan sa dotrajalom i neispravnom baterijom, ali kada je zamenite u servisu Doktor Mobil ponovo ćete moći da se oslonite na svoj telefon i uživate u njemu.

zamena baterije alcatel 3v

Alcatel 3V – Ovaj mobilni telefon radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Ima 2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije. Ukoliko vam to nije dovoljno, jednostavno, umetanjem microSD kartice možete proširiti internu memoriju do 128 GB.

Kada su u pitanju kamere, Alcatel 3V ih ima ukupno tri. Prednja ili glavna kamera je dualna 12 MP + 2 MP. S tim što samo jedna “slika”, dok je druga (od 2 MP) zapravo senzor dubine ili “zamućenja”. Prednja kamera ovog uređaja ima 5 MP.

Alcatel 3V zamena baterije

Vrlo jednostavno i lako ćete uočiti da vam je potrebna zamena baterije za Alcatel 3V. Razlog tome je takođe logičan i jednostavan – vi najbolje poznajete svoj telefon, pa ćete shodno tome odmah i uočiti nedoslednost i promene u njegovom radu.

A šta se to tačno dešava kada je baterija Alcatel 3V pokvarena ili dotrajala? Pa, on ne radi kao ranije, češće se gasi, baterija se prebrzo prazni, a često sporije dopunjava ili, čak, u nekim situacijama je nije ni moguće potpuno dopuniti.

Tada na scenu stupaju serviseri Doktor Mobil tima koji će to pouzdano i kvalitetno rešiti, pa ćete ponovo imati mobilni telefon koji može da isprati vaše svakodnevne aktivnosti.

Mi ćemo bateriju Alcatel 3V zameniti stručno i profesionalno, bez ikakvih posledica po vaš mobilni telefon. Zapravo, nakon našeg servisa, samo će životni vek baterije biti duži, što vam je i bio cilj.

zamena baterije alcatel 3v

Upit o ceni zamene baterije za Alcatel 3V

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil rešiće sve poteškoće koje možete imati sa Alcatel 3V. Mi imamo Alcatel servis koji u ovom domenu obavlja sjajan posao, što vi prepoznajete već godinama.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button