Ekran na mobilnom telefonu koji se usled nepažljivog rukovanja ili iz nekog drugog razloga polomi ili jednostavno pokvari, treba blagovremeno zameniti novim kako bi uređaj mogao normalno da funkcioniše. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo sigurnu, pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ekrana na HTC Desire 526 pametnom telefonu.

Zamena displeja HTC Desire 526 – servis mobilnih telefona Doktor MobilHTC Desire 526 je kompaktan mobilni telefon koji se može nabaviti po pristupačnoj ceni, a dolazi sa podrškom za LTE (4G brzine mreže) i kapacitivnim TFT touchscreen displejem dijagonale 4.7“ (rezolucija mu je 540 x 960 piksela), zbog čega je ergonomski vrlo prijatan za držanje i korišćenje jednom rukom.

Njegov četvorojezgarni procesor na 1.1 GHz, zadužen za skladan rad operativnog sistema Android 5.1 (Lollipop), sa HTC Sense 7 korisničkim interfejsom, ukombinovan je sa 1.5 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot maksimalnog kapaciteta 256 GB). Kamere ovog smartfona imaju senzore od 8 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 2 MP (selfi), a napaja se preko izmenjive baterije od 2000 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 526

Bez obzira da li su prostraniji ili manjih dimenzija (kao na modelu Desire 526), ekrane na mobilnim telefonima treba čuvati od oštećenja do kojih relativno lako dolazi ako se telefon ispusti ili se direktno udari njegov displej.

Pri tome je važno ustanoviti kakvo je stanje funkcionalnosti uređaja – pa ako vidite da LCD ne daje sliku, tač skrin telefona ne reaguje na dodir ili je puklo/napuklo staklo, u pitanju je ozbiljniji kvar koji zahteva zamenu kompletnog ekrana.

Tu osetljivu operaciju iskusni i stručni serviseri koji rade u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas će obaviti veoma pouzdano, efikasno i kvalitetno.

Uslugu zamene ekrana na HTC Desire 526 mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez dodatnih rizika po mobilni uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na HTC Desire 526

Što se tiče cene zamene displeja na HTC Desire 526 smartfonu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. Za sve dodatne informacije bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored važne usluge zamene neispravnog ekrana na pametnom telefonu, naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju i za druge specijalističke intervencije, kao što su dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na uređajima ove tajvanske kompanije) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena