Zamena displeja na Alcatel OT-4027 Pixi 3 (4.5) u servisu Doktor Mobil

Ni mobilni telefoni sa kompaktnijim ekranima nisu sasvim imuni na lomljenja ili oštećenja displeja, naročito pri nezgodnom padu uređaja ili udarcu. Zato je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će Vam uslugu zamene ekrana na Alcatel OneTouch 4027 Pixi 3 4″ pametnom telefonu pružiti veoma sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Zamena displeja na Alcatel OT-4027 Pixi 3 (4.5) u servisu Doktor MobilAlcatel Pixi 3 (4.5) je simpatičan mobilni telefon omanjih gabarita koji se, uz pristupačnu cenu, odlikuje i kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.5 inči u rezoluciji 480 x 854 piksela.

Instaliran mu je operativni sistem Android 4.4.2 (KitKat), a za njegov rad zadužen je četvorojezgarni na 1.1 GHz ili Dual-core procesor maksimalne brzine 1.0 GHz (zavisno od toga da li je 3G ili 4G verzija), uz koje ide 512 MB ili 1 GB RAM memorije i 4 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za kartice do 32 GB).

Za fotografije i video zapise tu je primarna kamera od 5 MP ili 8 MP, sa autofokusom, LED blicem i HDR i panorama funkcijama (prednja kamerica je VGA), dok je za automiju u radu „nadležna“ izmenjiva baterija kapaciteta 1400 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel Pixi 3 4.5“

Svako kome se dogodilo da nezgodno ispusti mobilni telefon na tvrdu podlogu (kao što su beton, kamen, asfalt, itd) uverio se da to nosi veliki rizik od lomljenja ili oštećenja displeja na uređaju.

Pri tome je ključno u kakvom je stanju funkcionalnosti telefon, jer ako LCD ne prikazuje sliku, tač skrin smartfona ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, velika je verovatnoća da je u pitanju ozbiljniji kvar za čije se otklanjanje mora uraditi zamena kompletnog ekrana.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u takvoj situaciji stoji na usluzi da obavi stručnu dijagnostiku i sprovede efikasnu i pouzdanu popravku nastalog kvara.

Postupak zamene ekrana na Alcatel OT-4027 Pixi 3 (4.5) mobilnom telefonu naši vrlo iskusni i dobro obučeni serviseri sprovode sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-4027 Pixi 3 (4.5)

Operaciju zamene displeja na Alcatel OneTouch 4027 Pixi 3 4.5“ smartfonu u našem servisu mobilnih telefona pružamo po povoljnoj ceni. U slučaju da Vam budu potrebne preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz opisanu profesionalnu uslugu zamene displeja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano obavlja i mnoge druge specijalističke intervencije, među kojima su dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona (raznovrsne softverske i hardverske popravke) i zamena baterije na mobilnim telefonima.