Zamena displeja na Alcatel OT-6055 Idol 4

Šta uraditi kada imate polomljen ili oštećen ekran na pametnom telefonu? Najbolje je javiti se pouzdanom profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu čija vrlo stručna i iskusna serviserska ekipa operaciju zamene ekrana Alcatel OneTouch 6055 Idol 4 mobilnom telefonu obavlja sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena displeja na Alcatel OT-6055 Idol 4 – Doktor MobilAlcatel Idol 4 (OT-6055) je kvalitetan, tanak (7.1 mm) i lagan (135 g) mobilni telefon zanimljivog dizajna, dobrih performansi i relativno povoljne cene, a dolazi sa odličnim kapacitivnim LTPS IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.2 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) i naočarima za virtuelnu realnost (VR).

Poseduje i podršku za 4G (LTE) i hibridni Dual SIM, a za fluidan rad OS Android 6.0.1 (Marshmallow) zadužen je 64-bitni osmojezgarni procesor (4×1.7 GHz & 4×1.2 GHz) zajedno sa 2 ili 3 GB sistemske RAM memorije, dok se 16 GB skladišnog prostora microSD karticom može povećati do 256 GB. Tu su i kamere od 13 MP (glavna, sa dvotonskim LED blicem i faznim autofokusom) i 8 MP (selfi, koja isto ima LED blic), a za napajanje je na raspolaganju integrisana baterija kapaciteta 2610 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel Idol 4

Pošto je ekran dosta nežna komponenta mobilnog uređaja, pri korišćenju i nošenju bi trebalo dobro paziti da ne dođe do ispadanja smartfona na neku tvrdu površinu ili direktnog udarca u displej, jer to nosi ozbiljan rizik od kvara ili oštećenja ekrana.

U takvim situacijama obično se ispostavi da LCD telefona ne daje sliku kako treba, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, pa bi trebalo izvršiti zamenu, odnosno ugradnju novog ekrana kako bi se uređaj uspešno popravio.

Profesionalnu uslugu zamene ekrana na Alcatel OneTouch 6055 Idol 4 pametnom telefonu u servisu Doktor Mobil u Beogradu pružamo sasvim bezbedno (bez rizika po uređaj) i vrlo efikasno.

To je postupak koji ćemo za Vas obaviti garantovano sigurno, pouzdano i u najkraćem roku koji realno bude moguć (tačniju procenu Vam možemo dati kada smartfon donesete u naš servis).

Cena zamene ekrana na Alcatel One Touch 6055 Idol 4

Operaciju zamene displeja na Alcatel OneTouch 6055 Idol 4 smartfonu u Doktor Mobil servisu vršimo po povoljnoj ceni. Slobodno nam pišite popunjavajući podatke u formularu koji se nalazi u narednom pasusu ovog teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa ako Vam budu trebale preciznije informacije, bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ukoliko Vam, pored zamene ekrana, zatreba neka druga stručna intervencija, npr. dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.