Zamena displeja na Lenovo A1000

Bez obzira da li su kompaktni ili dosta veći, ekrane na smartfonima treba čuvati od eventualnih padova i udaraca, pošto oni predstavljaju popriličan rizik za oštećenje ove važne hardverske komponente. Zato je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će u slučaju potrebe za Vas obaviti pouzdanu operaciju zamene ekrana na Lenovo A1000 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Lenovo A1000 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo A1000 je cenovno povoljan pametni telefon koji dolazi sa podrškom za Dual SIM i kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.0 inči u rezoluciji 480 x 800 piksela, koji zauzima tek 57.2% prednjeg dela uređaja.

Instaliran mu je operativni sistem Android 5.0 (Lollipop) koji radi pokretan četvorojezgarnim procesorom na 1.3 GHz, uz pomoć 1 GB sistemske RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije microSD karticom može proširiti do 32 GB. Prednja kamera mu je VGA, leđna ima senzor od 5 MP i LED blic, a za napajanje je zadužena uklonjiva baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo A1000

Kao što smo napomenuli, ekran mobilnog telefona može se ozbiljno oštetiti ako uređaj nezgodno ispadne ili pretrpi direktan udarac u displej, a moguće indikacije ovog kvara su da LCD ne daje sliku, tačskrin ne reaguje normalno na dodir ili je napuklo staklo.

Takva situacija zahteva zamenu, odnosno ugradnju novog ekrana na uređaj, što je profesionalna operacija koju ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas obaviti vrlo pouzdano i efikasno.

Zamenu ekrana na Lenovo A1000 mobilnom telefonu naš dobro obučen serviserski tim vrši garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvih dodatnih rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Lenovo A1000

Sama cena zamene displeja na Lenovo A1000 smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. U slučaju da Vam zatrebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, budite slobodni da nas kontaktirate putem formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili pozivom na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Među brojnim specijalističkim intervencijama koje uspešno i kvalitetno vršimo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane zamene oštećenog displeja, nalaze se i dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (raznovrsne softverske i hardverske popravke na Lenovo smartfonima) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet Doktor Mobil