Zamena displeja na Lenovo A2010 u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Ekran pametnog telefona koji je neispravan ili polomljen u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo zameniti kvalitetno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku. Operaciju zamene ekrana na Lenovo A2010 mobilnom telefonu naš stručan i iskusan serviserski tim obavlja vrlo sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i po povoljnoj ceni.

Zamena displeja na Lenovo A2010 u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo A2010 je prilično jeftin pametni telefon sa podrškom za Dual SIM i LTE (4G brzine mreže), a dolazi sa kompaktnim kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.5 inči (rezolucija mu je 480 x 854 piksela), zbog čega je zgodan za držanje i korišćenje jednom rukom.

Radi na operativnom sistemu Android 5.1 (Lollipop) pokretan četvorojezgarnim procesorom maksimalnog radnog takta 1.0 GHz, ukombinovanim sa 1 GB sistemske RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za memorijske kartice do 32 GB). Ima i kamere od 5 MP (primarna, sa LED blicem) i 2 MP (frontalna), a autonomiju u radu mu pruža uklonjiva baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo A2010

Bez obzira što su kompaktniji ekrani, po prirodi stvari, i manje izloženi eventualnim nepovoljnim uticajima (npr. udarcima pri ispadanju uređaja na čvrstu podlogu), i njih bi trebalo pričuvati da se slučajno ne bi polomili ili oštetili.

A ako se takva situacija i dogodi – važno je odmah proveriti stanje funkcionalnosti uređaja – ako displej telefona ne prikazuje normalno sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je puklo/napuklo staklo, nažalost, u pitanju je veći kvar koji se može otkloniti samo zamenom kompletnog ekrana.

„Sreća u nesreći“ je da problem te vrste vrlo efikasno i sigurno možete rešiti u našem specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uslugu zamene ekrana na Lenovo A2010 pametnom telefonu pružićemo Vam garantovano pouzdano, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć, nakon čega ćete svoj smartfon moći da koristite bez problema, kao i pre oštećenja.

Cena zamene ekrana na Lenovo A2010

Operaciju zamene displeja na Lenovo A2010 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste voleli da dobijete konkretnije podatke, bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formular u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu postoji da bi uspešno rešavao probleme na mobilnim telefonima, pa nam se obavezno javite i ako Vam, pored zamene ekrana, budu trebale i druge profesionalne usluge, od kojih ovom prilikom izdvajamo dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Lenovo smartfonima) i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button