Zamena displeja na Lenovo A6010

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u mogućnosti je da Vam ponudi pouzdanu uslugu zamene neispravnog ekrana ili displeja na mobilnom uređaju. Naš stručan i vrlo iskusan serviserski tim operaciju zamene ekrana na Lenovo A6010 pametnom telefonu obavlja sasvim sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ekrana Lenovo A6010 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo A6010 je jeftiniji mobilni telefon koji dolazi sa solidnim karakteristikama, podrškom za LTE (4G) i kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), a radi na OS Android 5.0 (Lollipop) sa Vibe 2.0 korisničkim interfejsom.

Pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB, za fotografije i video zapise tu su kamere od 8 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 2 MP (prednja), dok se napajanje vrši preko uklonjive baterije kapaciteta 2300 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo A6010

Pošto je ekran mobilnog telefona vrlo osetljiva hardverska komponenta, treba ga dobro čuvati od udaraca (do njih najčešće dolazi kada se uređaj ispusti na beton ili neku drugu tvrdu podlogu), jer se tako lako može ozbiljno oštetiti.

U slučaju da se pri tome ustanovi da LCD smartfona ne daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo/puklo staklo, nažalost, u pitanju je veći kvar koji se efikasno može otkloniti jedino zamenom kompletnog ekrana na mobilnom telefonu.

Zato je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će operaciju zamene ekrana na Lenovo A6010 mobilnom telefonu za Vas obaviti veoma pouzdano i kvalitetno.

Uslugu zamene displeja na pametnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj) i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Lenovo A6010

Što se tiče cene zamene displeja na Lenovo A6010 smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Vi nam slobodno možete pisati preko forme u sledećem odeljku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju precizniji podaci o ceni ili roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stojimo Vam na raspolaganju da za Vas uspešno i efikasno rešimo svaki problem sa pametnim telefonom, jer je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, između ostalog, specijalizovan i za dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.