• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena displeja na Lenovo K5 Note

Zamena ekrana na Lenovo K5 Note pametnom telefonu je profesionalna operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo veoma pouzdano i bezbedno po uređaj. Ovu intervenciju potrebno je sprovesti na smartfonima kod kojih je, najčešće usled ispadanja na tvrdu podlogu ili udarca u displej, došlo do ozbiljnog oštećenja ove važne komponente.

Zamena ekrana na Lenovo K5 Note u servisu Doktor MobilLenovo K5 Note (poznat i kao Lenovo Vibe K5 Note Pro) je pametni telefon namenjen ljubiteljima multimedije koji se, pored kvalitetne izrade i elegantnog aluminijumskog kućišta, može pohvaliti velikim kapacitivnim LTPS IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Uz podršku za hibridni Dual SIM, ovaj uređaj dolazi sa osmojezgarnim procesorom (4×1.8 GHz & 4×1.0 GHz) uparenim sa 3/4 GB RAM i 32 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), OS mu je Android 5.1 (Lollipop), solidne kamere imaju senzore od 13 MP (leđna, sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 8 MP (selfi), a za napajanje se koristi integrisana baterija kapaciteta 3500 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo K5 Note

Pametni telefoni sa većim ekranima, kao što je i model Lenovo K5 Note, u nešto su većem riziku od oštećenja displeja ukoliko se uređaj nezgodno ispusti ili udari, a ako se pri tome ispostavi da LCD ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, jedino rešenje za popravku je zamena ekrana novim.

Iako je u pitanju dosta osetljiva operacija, stručan i iskusan serviserski tim Doktor Mobil servisa, koristeći savremene sofisticirane alate, postupak zamene ekrana na Lenovo K5 Note mobilnom telefonu obavlja vrlo pouzdano i bezbedno (bez rizika po smartfon).

Ovu uslugu pružićemo Vam garantovano sigurno, kvalitetno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji zavisi isključivo od trenutnog broja naloga u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Lenovo K5 Note

U servisu Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene displeja na Lenovo K5 Note smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Svi kojima su potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu i ugradnju novog ekrana, mogu nas pozvati na telefone našeg servisa ili nam poslati pisani upit putem formulara koji se nalazi u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasne i pouzdane zamene ekrana, uspešno i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na uređajima ovog proizvođača) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet