Zamena displeja na Lenovo S60 – servis mobilnih Doktor Mobil u Beogradu

Jedna od vrlo čestih intervencija koju uspešno i kvalitetno obavljamo u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je i zamena neispravnog ili polomljenog displeja na smartfonu. Profesionalnu uslugu zamene ekrana na Lenovo S60 pametnom telefonu naši stručni serviseri pružiće Vam vrlo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena displeja na Lenovo S60 – servis mobilnih Doktor Mobil u BeograduLenovo S60 je mobilni telefon dosta povoljne cene koji se, pored podrške za Dual SIM i 4G (LTE) brzine mreže, odlikuje i solidnim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj uređaj srednjeg ranga i elegantnog izgleda radi na operativnom sistemu Android 4.4.2 (KitKat), za čije pokretanje je odgovoran četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, ukombinovan sa 2 GB RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za njegovo povećanje do maksimalnih 32 GB). Ima i kamere sa senzorima od 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (sekundarna), a autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija kapaciteta 2150 mAh.

Zamena displeja na Lenovo S60

Problem sa radom ekrana na mobilnom telefonu može nastati iz različitih razloga, a najčešći su direktan udarac u displej i ispadanje uređaja na neku grubu podlogu (kao što su npr. beton, asfalt, kamen, itd).

U takvoj situaciji, obično se ustanovi da LCD smartfona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje normalno na dodir ili je napuklo ili puklo staklo, što su slučajevi u kojima se uspešna popravka mobilnog uređaja može izvršiti zamenom kompletnog ekrana.

Pošto je to ozbiljan problem koji definitivno narušava funkcionalnost telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pažljivu dijagnostiku i efikasnu popravku smartfona sa takvim kvarom.

Naš veoma dobro obučen i iskusan serviserski tim operaciju zamene ekrana na Lenovo S60 mobilnom telefonu obavlja pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Lenovo S60

Stručnu uslugu zamene displeja na Lenovo S60 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona pružamo po povoljnoj ceni. Naravno, možete nam se slobodno obratiti preko formulara koji ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam budu potrebne konkretnije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane operacije zamene neispravnog ekrana, kvalitetno i pouzdano vrši i mnoge druge profesionalne intervencije, među kojima su dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona (uspešne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda), kao i zamena baterije na mobilnom telefonu.