Zamena displeja Tesla Smartphone 3.1 Lite – servis Doktor Mobil Beograd

Kada Vam se na mobilnom uređaju slomije ili pokvari displej, znajte da je tu naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da Vam pomogne i uspešno i efikasno reši taj problem. Pouzdanu stručnu operaciju zamene ekrana na Tesla Smartphone 3.1 Lite mobilnom telefonu obavljamo veoma sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Zamena displeja Tesla Smartphone 3.1 Lite – servis Doktor Mobil BeogradTesla Smartphone 3.1 Lite je mobilni telefon jeftinije cene i pristojnih odlika, koji poseduje podršku za Dual SIM i kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči sa HD rezolucijom (1280 x 720 piksela).

Ovaj simpatičan uređaj radi na operativnom sistemu Android verzije 6.0 (Marshmallow), a pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.3 GHz, uparen sa 1 GB RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora (proširivog microSD memorijskom karticom do najviše 32 GB). Tu su i kamere sa senzorima od 8 MP (glavna, sa autofokusom i blicem) i 2 MP (selfi), a za autonomiju u radu je zadužena baterija kapaciteta 2200 mAh.

Zamena ekrana na Tesla Smartphone 3.1 Lite

Ako Vam se slučajno dogodi da polomite ili oštetite ekran na mobilnom telefonu (to se obično dešava usled ispadanja uređaja na tvrdo tlo ili direktnog udarca u displej), nemojte se puno brinuti, jer se stvar može kvalitetno i efikasno rešiti.

Ukoliko nakon tog neželjenog događaja LCD telefona ne daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo/puklo staklo, u pitanju je ozbiljniji kvar koji se uspešno otklanja zamenom kompletnog ekrana novim.

Ovu važnu operaciju u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo uraditi pouzdano i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih rizika po mobilni uređaj).

Uslugu zamene ekrana na Tesla Smartphone 3.1 Lite mobilnom telefonu naša iskusna i veoma stručna serviserska ekipa pružiće Vam sigurno i u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu možete dobiti kada uređaj donesete ili pošaljete u servis).

Cena zamene ekrana na Tesla Smartphone 3.1 Lite

Što se tiče cene zamene displeja na Tesla Smartphone 3.1 Lite pametnom telefonu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. U slučaju da Vam budu neophodni detaljniji podaci o ceni ili roku za popravku uređaja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete putem forme koju ćete videti u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Baš kao što pouzdano i kvalitetno rešavamo problem sa neispravnim ekranom na pametnom telefonu, u profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno vršimo i dekodiranje mobilnih telefona, zamenu baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na savremenim mobilnim uređajima različitih proizvođača).