Ekran Vašeg Alcatel 1x se polomio ili napukao? Doktor Mobil je tu da pomogne! Posetite naš servis i zamenite ekran! Zamena ekrana na Alcatel 1x obavlja se nakon oštećenja ekrana zbog kojeg je dalje korišćenje telefona nemoguće.

Naš servis Doktor Mobil vrši zamenu ekrana na svim modelima pametnih telefona kao jednu od svojih redovnih dugogodišnjih intervencija.

Ako Vam je potrebna bilo koja druga popravka na telefonu, i za to nas možete kontaktirati na jedan od ponuđenih brojeva.

Nudimo Vam i mogućnost da nam pošaljete telefon kurirskom službom i obavite svaku intervenciju bez dolaska u servis.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel 1x ekran

alcatel 1x zamena ekrana

Alcatel 1x ima IPS ekran od 5.5 inča sa posebnim FullView doživljajem stvorenim da isprati različite potrebe korisnika, pogotovo one u kojima najbolje dolazi do izražaja – kod video snimaka i igrica.

Rezolucija ekrana iznosi 720 x 1440 piksela dok je gustina koja obezbeđuje oštrinu slike 293 ppi. Odnos strana je 18:9.

Ovaj smartfon zadivljuje svojim karakteristikama s obzirom da pripada grupi modela niže klase, pa ne treba zameriti izostanak jače zaštite ekrana od lomljenja i grebanja.

Kako prepoznati kvar ekrana na Alcatel 1x?

Ekran svakog modernog pametnog telefona zauzima najveću površinu na uređaju pa je sasvim logično da će on biti podložniji mehaničkim oštećenjima od svih ostalih komponenti.

Ako se ekran Alcatel 1x polomio ili oštetio to neće biti samo stvar estetike koja neće lepo izgledati svaki put kada bacite oko na telefon.

Naime, takva oštećenja će vrlo često izazvati i kvar ekrana Alcatel 1x tj. kvar njegovih osnovnih funkcija kao što su reagovanje na dodir i prikazivanje slike.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Da je došlo do kvara ekrana primetićete po otežanom reagovanju tačskrina na dodir u nekim delovima. Ako tačskrin Alcatel 1x ne reaguje na dodir uopšte, radi se o ozbiljnijem oštećenju.

Linije duž ekrana Alcatel 1x koje Vam onemogućavaju da vidite sliku u određenim delovima ekrana su još jedna eventualna posledica oštećenja ovog dela smartfona.

Nakon pada ili udarca telefona, može Vas sačekati još jedna neprijatnost – potpuno crn ekran Alcatel 1x. Na ovaj način se svaka priča o korišćenju uređaja završava.

Zamena displeja Alcatel 1x

zamena ekrana alcatel 1x

U ovakvim situacijama Vam ne preostaje ništa drugo osim zamene kompletnog ekrana Alcatel 1x. Samo na taj način ekran može povratiti izgubljene funkcije.

Zamena ekrana Alcatel 1x se pouzdano obavlja u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil pa nam slobodno prepustite da ovaj neželjeni problem rešimo za Vas.

Nakon obavljene intervencije će nestati sve pukotine i ogrebotine sa ekrana a sve funkcije će raditi kao da kvara nije ni bilo.

Informacije o ceni i roku zamene ekrana na Alcatel 1x dostupne su putem telefona ili kontakt forme na dnu teksta a uvek ste dobrodošli i da lično posetite naš servis u Beogradu.

Alcatel 1x zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena