Zamena ekrana Alcatel OT-5025 Pop 3 5.5 – servis mobilnih Doktor Mobil

Razbijen ili polomljen ekran na pametnom telefonu je problem koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo vrlo uspešno i pouzdano. Tako će biti i u slučaju da Vam je potrebna usluga zamene ekrana na Alcatel OneTouch 5025 Pop 3 (5.5) mobilnom telefonu koju pružamo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ekrana Alcatel OT-5025 Pop 3 5.5 – servis mobilnih Doktor MobilAlcatel Pop 3 (5.5) (OT-5025) je mobilni telefon lepog dizajna i povoljne cene koji dolazi sa podrškom za 4G (LTE) brzine mreže i prostranim kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Solidne karakteristike ovog smartfona čine četvorojezgarni procesor maksimalnog takta 1.3/1.1 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), kamere sa senzorima (u zavisnosti od verzije uređaja za koju se opredelite) od 5, 8 ili 13 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 2, 5 ili 8 MP (selfi), OS Android 5.1 (Lollipop) i integrisana baterija kapaciteta 2500/2910 mAh.

Zamena displeja na Alcatel Pop 3 (5.5)

Ekrane većih površina, kao što je displej na ovom fabletu, trebalo bi malo bolje pričuvati, pošto postoji veća „šansa“ da se izgrebu, polome ili oštete prilikom eventualnog ispuštanja uređaja na tvrdu podlogu ili nekog direktnog udarca u ekran.

Pri tome se može desiti da LCD smartfona prestane da daje sliku, tač skrin da ne reaguje na dodir ili da pukne ili napukne staklo, što su sve simptomi koji zahtevaju zamenu kompletnog ekrana na uređaju.

U takvoj situaciji specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da Vam pritekne u pomoć i kvalitetno i efikasno izvrši popravku nastalog kvara.

Operaciju zamene ekrana na Alcatel OneTouch 5025 Pop 3 (5.5) pametnom telefonu naši stručni i iskusni serviseri za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i vrlo bezbedno (bez rizika po smartfon), a svakako i u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene ekrana na Alcatel One Touch 5025 Pop 3 5.5“

Cena zamene displeja na Alcatel OT 5025 Pop 3 (5.5) smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ukoliko Vam bude potrebno da imate konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je da znate da servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu profesionalno i kvalitetno obavlja i sve druge hardverske i softverske intervencije na pametnim telefonima, od kojih ovom prilikom izdvajamo dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil