Zamena ekrana Alcatel U3 2018 vraća ekranu telefona normalno funkcionisanje koje je ugroženo lomljenjem ili napuknućem.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pouzdano menja oštećeni ekran na Alcatel kao i svim ostalim modelima poznatih brendova.

Možete nas pozvati ili posetiti ako imate još neki problem jer vršimo sve popravke na mobilnim telefonima.

Ukoliko niste iz Beograda ili Vam više odgovara da popravku obavite bez dolaska u servis, pošaljite nam telefon kurirskom službom po Vašem izboru.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel U3 2018 ekran

zamena ekrana alcatel u3 2018

Kada je reč o ekranu Alcatel U3 2018, ovaj skroman telefon ima da ponudi displej dijagonale od samo 4.0 inča. Rezolucija ekrana iznosi 480 x 800 piksela dok je gustina 233 ppi.

U skladu sa svojim cenovnim rangom, Alcatel U3 ne podržava zaštitu stakla ekrana što ga čini izuzetno osetljivim na oštećenja.

Od karakteristika poseduje još: procesor od četiri jezgra, 0.5 GB RAM i 4 GB interne memorije i bateriju kapaciteta 1500 mAh.

Polomljen, napukao displej Alcatel U3 2018

Kada displej Alcatel U3 2018 pukne ili se slomi, to sa sobom povlači izvesne posledice u samom radu ekrana. One mogu biti raznolike.

Ako postoji manje oštećenje ekrana, u vidu pukotine, ono ne mora uvek pokazati posledice ali to može učiniti i kasnije, ako se to oštećenje proširi na ostale delove ekrana.

Od momentalno vidljivih posledica primetićete: linije na ekranu Alcatel U3 2018, nepravilan rad tačkrina i smetnje u prikazivanju slike na displeju.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Kada se posle pada ili udarca desi da tačskrin Alcatel U3 2018 ne reaguje na dodir, u jednom ili više delova ekrana, to znači da je potrebno obaviti neodložnu popravku.

Mogu se pojaviti i smetnje u prikazivanju slike u određenim delovima ekrana. Takođe, ako je ekran Alcatel U3 2018 crn i ne prikazuje sadržaj uopšte, to je još jedan siguran znak za njegovu zamenu novim.

Prepoznali ste jednu od navedenih situacija? Posetite Doktor Mobil servis mobilnih telefona koji će za Vas otkloniti ove probleme.

Zamena ekrana Alcatel U3 2018

Zamena ekrana Alcatel U3 2018 ne otklanja samo pukotine i ogrebotine sa displeja već rešava sve probleme u funkcionisanju ove komponente, bez obzira na to kako su nastale.

U Doktor Mobil servisu zamenu ekrana obavljamo pouzdano i kvalitetno, uz upotrebu adekvatnih instrumenata i stručnih veština.

Nakon ove intervencije se ekranu vraća sjaj i funkcionalnost a tačskrinu besprekorna osetljivost na dodir i sposobnost da ponovo izvrši sve svoje zadatke.

Informacije o ceni i roku zamene ekrana na Alcatel U3 2018 dostupne su Vam putem telefona ili kontakt forme, a uvek nas možete lično posetiti i saznati sve što Vas zanima.

Alcatel U3 2018 zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena