Zamena ekrana Alcatel U3 – pukao Vam je ekran na Alcatel U3? Potrebna Vam je zamena ekrana ?

Doktor Mobil servis mobilnih telefona će za Vas obaviti zamenu ekrana i na svim ostalim modelima pametnih uređaja.

Tu smo i za svaku drugu popravku na Vašem smartfonu, sve što treba da uradite je da nas pozovete ili posetite.

Možete nam poslati telefon kurirskom službom u servis, a nakon što izvršimo popravku ćemo ga na isti način vratiti nazad.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel U3 ekran

alcatel u3 zamena ekrana

Alcatel U3 – ekran ovog skromnog smartfona je tipa IPS LCD i ima dijagonalu od samo 4 inča.

U skladu sa tim poseduje i adekvatnu rezoluciju koja iznosi 480 x 800 piksela, a gustina koja daje oštrinu slici je oko 233 ppi.

Telefon ima 1 GB RAM i 8 GB interne memorije a neintegrisana baterija je kapaciteta 1680 mAh.

Oštećenje ekrana Alcatel U3

Čak ni znatno skuplji i noviji modeli telefona nemaju zaštitu koja bi im obezbedila potpuni imunitet na udarce. Zbog toga treba obazrivo rukovati ovim uređajem jer u suprotnom može doći do oštećenja ekrana Alcatel U3.

Ali, kako ne možemo uvek imati potpunu kontrolu nad događajima, jedan trenutak nepažnje biće dovoljan da Vam telefon ispadne i da se pritom polomi ekran Alcatel U3.

Ako posle toga nastavite da koristite uređaj, možete primetiti brojne nepravilnosti u radu ekrana. Upravo to su posledice lomljenja ili napuknuća ekrana.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Polomljeni ekran tj. displej Alcatel U3 može potpuno prestati da prikazuje sliku. Ako nema slike uopšte i ekran je potpuno crn, jasno je da postoji veliki problem.

Pojava linija na ekranu Alcatel U3 je još jedna moguća posledica. Nećete videti sadržinu u jednom ili više delova ekrana, u zavisnosti od toga koliko je oštećen.

Smetnje u radu tačskrina Alcatel U3 takođe su rezultovane oštećenjem displeja. Nereagovanje na dodir u pojedinim ili svim delova ekrana Vas može veoma neprijatno iznenaditi.

Zamena displeja Alcatel U3

zamena ekrana alcatel u3

Ako ste sklopili kockice i opravdano posumnjali da Vam je potrebna zamena ekrana Alcatel U3, velike su šanse da ste u pravu. Posledice poput ovih se nikako ne mogu zanemariti.

U tom slučaju nam se samo obratite a mi ćemo problem pouzdano otkloniti. Doktor Mobil ima sve što je potrebno za uspešnu i kvalitetnu zamenu ekrana na Alcatel U3.

Ne odlažite popravku koja može potpuno onemogućiti funkcionisanje Vašeg telefona. U našem servisu mobilnih telefona vratićete ekranu sjaj a tačskrinu pouzdanost u radu.

Informacije o ceni i roku zamene ekrana na Alcatel U3 možete dobiti ako nas pozovete ili nam pišete preko forme na dnu teksta, a uvek ste dobrodošli da nas lično posetite.

Alcatel U3 zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena