Potrebna Vam je zamena ekrana HTC U12 Life, kako bi Vaš telefon povratio savršenu funkcionalnost i besprekoran izgled?

Doktor Mobil servis mobilnih telefona je pravo mesto gde možete izvršti sve popravke mobilnih uređaja, a na raspolaganju su Vam i mnogobrojni rezervni delovi vrhunskog kvaliteta.

Posetite nas i uverite se zašto smo najbolji servis telefona u gradu ili nas jednostavno okrenite na jedan od ponuđenih telefona.

Nudimo Vam i mogućnost popravke bez dolaska u servis, tako što ćete nam poslati telefon putem bilo koje kurirske službe.

Pozovite nas

011 / 4022-611

HTC U12 Life ekran

zamena ekrana htc u12 life

Konačno se na tržištu pojavio telefon koji ima sve a ne košta puno. Pogađate, u pitanju je HTC U12 Life.

Tajvanska kompanija HTC je, prilikom izrade modela U12 Life, mislila na sve. Bilans je besprekoran izgled, moćna specifikacija neuobičajena za telefone srednje klase i, naravno, pristupačna cena.

Izuzetno pregledan ekran od 6 inča dodatno upotpunjuje FHD+ rezolucija od 1080 x 2160 piksela.

Posebno treba pohvaliti dve moćne kamere: glavna dvostruka kamera od 16 MP + 5 MP uz autofokus sa faznom detekcijom i bokeh i panorama režimom, a tu je i 4K video snimanje.

Prednja ili selfi kamera od 13 MP sa FHD rezolucijom od 1080 piksela za video snimanje (1920 x 1080), a kao novitet izdvaja se i režim ulepšavanja koji Vam omogućuje slikanje lica u krupnom planu bez straha od potencijalnih nedostataka.

HTC U12 Life je telefon za sve prilike i jednostavno Vam ne dozvoljava da ga ispustite iz ruke.

Ipak, kada dođe do oštećenja ekrana sve prethodno pobrojano može lako da padne u vodu.

HTC U12 Life oštećen ekran

Na žalost još uvek nije napravljen telefon koji je potpuno imun na oštećenja, ako ne računamo neke specijalne modele samo za određene prilike, pa je to slučaj i sa HTC U12 Life.

Trenutak nepažnje je dovoljan da promeni lični opis Vašeg HTC U12 Life, i gore, da izazove potpunu disfunkcionalnost ekrana.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Bilo da je u pitanju oštećenje ekrana u vidu ogrebotine ili je ekran potpuno smrskan, jedino rešenje jeste njegova zamena.

To je trenutak kada na scenu stupa Doktor Mobil servis!

Zamena ekrana HTC U12 Life

htc u12+ zamena ekrana

Dolaskom u Doktor Mobil servis omogućićete sebi sve na jednom mestu.

Brzo i pouzdano zamenićemo ekran Vašeg HTC U12 Life, nakon čega ćete ponovo moći neometano da uživate u druženju sa svojim telefonom.

U našem servisu možete dobiti i sve druge popravke, bilo kog modela telefona, a na raspolaganju Vam stoji i širok spektar kvalitetnih rezervnih delova.

Za svaki novi bis na raspolaganju Vam je Doktor Mobil servis!

HTC U12 Life zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena