Zamena ekrana Alcatel 3 će otkloniti svaku posledicu nastalu oštećenjem displeja na Vašem smartfonu.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona pruža uslugu zamene ekrana na Alcatel 3 kao i na modelima svih ostalih brendova.

Ako se ekran Vašeg pametnog uređaja slomio ili napukao, pozovite nas ili posetite a mi ćemo učiniti da problem nestane.

Imate i opciju da nam pošaljete telefon kurirskom službom u servis, i tako obavite popravku na daljinu ukoliko niste u mogućnosti da nas lično posetite.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    Alcatel 3 ekran

    alcatel 3 zamena ekrana

    Alcatel 3 ima Full View displej dijagonale 5.9 inča koji dolazi u HD rezoluciji od 720 x 1560 piksela. Gustina koja daje oštrinu slici je 289 ppi.

    Ono što je interesantno za novije modele Alcatel telefona je izbor tehnologije zaštite prednjeg stakla. Alcatel 3 je zaštićen sa Asahi Dragontrail Glass, japanske kompanije i glavnog konkurenta kompaniji Corning koja proizvodi Gorilla Glass.

    Međutim, u praksi ne postoji zaštita koja ekranu obezbeđuje stoprocentnu otpornost na oštećenja.

    Ekran Alcatel 3 je napukao i ne prikazuje sliku

    Ako Vas je internet pretraga dovela ovde, to znači samo jedno – imate problem koji se zove polomljen ili napukao ekran na Alcatel 3.

    Ova česta pojava među vlasnicima pametnih telefona može se pojaviti u više varijanti, od blago vidljive pukotine ili ogrebotine do potpunog uništenja ekrana.

    Posledice koje Vas mogu snaći nakon oštećenja ekrana Alcatel 3 mogu biti raznolike, u zavisnosti od toga na koji način je ono nastalo i koliko je intenzivno.

      Pozovite nas

      011 / 4022-611

      Oštećen displej Alcatel 3 nije samo stvar estetike, već se to ogleda i u samom funkcionisanju, pre svega, ekrana i tačskrina.

      Jedna od mogućih posledica je ta da ekran Alcatel 3 ne prikazuje sliku. Oštećenje može ugroziti rad u pojedinim delovima ekrana ili čak na celom ekranu.

      Ako tačskrin Alcatel 3 ne reaguje na dodir, to je još jedan siguran znak da je potrebno zameniti kompletan displej.

      Zamena displeja Alcatel 3

      zamena ekrana alcatel 3

      Blagovremena zamena ekrana Alcatel 3 je najbolji način da otklonite smetnje u radu ekrana ili tačskrina. Ako ne želite da se postojeće oštećenje proširi i na ostale delove ekrana, trebalo bi reagovati na vreme.

      Obratite se našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil i prepustite nam dijagnostiku problema a zatim i zamenu ekrana na Vašem Alcatel 3 smartfonu.

      Zamena displeja na Alcatel 3 obavlja se pouzdano i uz korišćenje adekvatnih instrumenata i kvalitetnih rezervnih delova, pa zato nema razloga da nam ne ukažete Vaše poverenje.

      Za sve informacije o ceni i roku zamene ekrana na Alcatel 3 možete se raspitati preko telefona ili kontakt formulara pri dnu teksta.

      I naravno, uvek možete lično posetiti naš servis u Beogradu!

      Alcatel 3 zamena ekrana cena

        Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

        Pozovite nas i zakažite servis

        011 / 4022-611

        ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

        Kontakt forma
        * obavezna polja        Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

        AKS Sabac Brza Posta
        PostExpress Posta Srbije

        Ostavite komentar

        Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena