Zamena ekrana Alcatel 3 će otkloniti svaku posledicu nastalu oštećenjem displeja na Vašem smartfonu.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona pruža uslugu zamene ekrana na Alcatel 3 kao i na modelima svih ostalih brendova.

Ako se ekran Vašeg pametnog uređaja slomio ili napukao, pozovite nas ili posetite a mi ćemo učiniti da problem nestane.

Imate i opciju da nam pošaljete telefon kurirskom službom u servis, i tako obavite popravku na daljinu ukoliko niste u mogućnosti da nas lično posetite.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel 3 ekran

alcatel 3 zamena ekrana

Alcatel 3 ima Full View displej dijagonale 5.9 inča koji dolazi u HD rezoluciji od 720 x 1560 piksela. Gustina koja daje oštrinu slici je 289 ppi.

Ono što je interesantno za novije modele Alcatel telefona je izbor tehnologije zaštite prednjeg stakla. Alcatel 3 je zaštićen sa Asahi Dragontrail Glass, japanske kompanije i glavnog konkurenta kompaniji Corning koja proizvodi Gorilla Glass.

Međutim, u praksi ne postoji zaštita koja ekranu obezbeđuje stoprocentnu otpornost na oštećenja.

Ekran Alcatel 3 je napukao i ne prikazuje sliku

Ako Vas je internet pretraga dovela ovde, to znači samo jedno – imate problem koji se zove polomljen ili napukao ekran na Alcatel 3.

Ova česta pojava među vlasnicima pametnih telefona može se pojaviti u više varijanti, od blago vidljive pukotine ili ogrebotine do potpunog uništenja ekrana.

Posledice koje Vas mogu snaći nakon oštećenja ekrana Alcatel 3 mogu biti raznolike, u zavisnosti od toga na koji način je ono nastalo i koliko je intenzivno.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Oštećen displej Alcatel 3 nije samo stvar estetike, već se to ogleda i u samom funkcionisanju, pre svega, ekrana i tačskrina.

Jedna od mogućih posledica je ta da ekran Alcatel 3 ne prikazuje sliku. Oštećenje može ugroziti rad u pojedinim delovima ekrana ili čak na celom ekranu.

Ako tačskrin Alcatel 3 ne reaguje na dodir, to je još jedan siguran znak da je potrebno zameniti kompletan displej.

Zamena displeja Alcatel 3

zamena ekrana alcatel 3

Blagovremena zamena ekrana Alcatel 3 je najbolji način da otklonite smetnje u radu ekrana ili tačskrina. Ako ne želite da se postojeće oštećenje proširi i na ostale delove ekrana, trebalo bi reagovati na vreme.

Obratite se našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil i prepustite nam dijagnostiku problema a zatim i zamenu ekrana na Vašem Alcatel 3 smartfonu.

Zamena displeja na Alcatel 3 obavlja se pouzdano i uz korišćenje adekvatnih instrumenata i kvalitetnih rezervnih delova, pa zato nema razloga da nam ne ukažete Vaše poverenje.

Za sve informacije o ceni i roku zamene ekrana na Alcatel 3 možete se raspitati preko telefona ili kontakt formulara pri dnu teksta.

I naravno, uvek možete lično posetiti naš servis u Beogradu!

Alcatel 3 zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena