• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Alcatel One Touch Hero 2

Sve popularniji gigantski telefoni sa ogromnim ekranima korisnicima zaista pružaju veliko uživanje, posebno u multimedijalnim sadržajima. Ipak, sa njima treba pažljivo rukovati jer može doći do oštećenja ekrana, a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da reši svaki problem sa smartfonom, što važi i za zamenu ekrana na Alcatel OT-8030Y Hero 2 mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na Alcatel One Touch 8030Y Hero 2Alcatel One Touch Hero 2 je zanimljiv pametni telefon sa aluminijumskim kućištem zaobljenih uglova i velikim kapacitivnim 6.0-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela) sa Dragontrail Glass zaštitom i stajlus olovčicom.

Ovaj fablet odlikuje se hardverom srednje više klase – osmojezgarni procesor radnog takta 2.0 GHz dolazi u kombinaciji sa 2 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. Operativni sistem instaliran na Hero 2 je Android verzije 4.4.2 (KitKat).

Solidne fotografije i video klipove možete snimiti glavnom 13.1 MP kamerom sa LED blicem, autofokusom i optičkom stabilizacijom slike, a za selfije je rezervisana prednja 5 MP kamera. Vrlo zadovoljavajuću autonomiju ovom telefonu pruža integrisana baterija kapaciteta 3100 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel OT-8030Y Hero 2

Odličan ekran ovog Alcatel modela treba pažljivo čuvati, jer je zbog svojih velikih dimenzija u nešto većem riziku od oštećenja prilikom eventualnog ispadanja telefona ili udarca u ekran. Ako Vam se kojim slučajem nešto takvo dogodilo i ako displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tačskrin ne reaguje na dodir, nažalost, ekran je oštećen u meri da se jednostavno mora zameniti novim.

I takve stvari se, eto, događaju, ali Vi nemojte očajavati – dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil i mi ćemo za Vas ovaj problem rešiti efikasno i profesionalno.

Zamenu displeja na Alcatel OT-8030Y Hero 2 smartfonu naši stručni serviseri obaviće sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj).

Operaciju zamene ekrana na Vašem mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil izvršićemo u najkraćem mogućem roku koji zavisi jedino od trenutne gužve u servisu, a tačnu procenu Vam možemo reći na licu mesta.

Cena zamene ekrana na Alcatel One Touch 8030Y Hero 2

Uslugu zamene ekrana na Alcatel OT-8030Y Hero 2 mobilnom telefonu u našem servisu pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Ukoliko želite da imate preciznije podatke o ceni ili vremenskom roku za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pišete kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis Doktor mobil svojim klijentima efikasno i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Alcatel telefona, servisa Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet