Zamena ekrana na Alcatel OT-4013 Pixi 3 (4)

Ako Vam se sticajem nepovoljnih okolnosti dogodilo da nekako oštetite ili polomite ekran na mobilnom telefonu, ne brinite, niste jedini, to je nešto što se dešava svakog dana. Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da operaciju zamene ekrana na Alcatel OneTouch 4013 Pixi 3 4″ smartfonu za Vas uradi efikasno, pouzdano i bezbedno.

Zamena ekrana na Alcatel OT-4013 Pixi 3 (4) – Doktor MobilAlcatel Pixi 3 (4) je mobilni telefon kompaktnih dimenzija, simpatičnog izgleda i povoljne cene, a dolazi sa kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.0 inči u rezoluciji 480 x 800 piksela.

Proizvodi se u 3G i 4G (LTE) verzijama sa Dual-core na 1.0 GHz ili četvorojezgarnim procesorom na 1.1 GHz, uz 512 MB RAM i 4 GB interne memorije (+ microSD slot do maksimalnih 32 GB), a radi na operativnom sistemu Android 4.4.2 (KitKat).

Primarna kamera ovog uređaja ima LED blic i senzor od 2 MP ili 5 MP (prednja je VGA), dok je za autonomiju u radu zadužena izmenjiva baterija kapaciteta 1400 mAh.

Zamena displeja na Alcatel Pixi 3 4“

Ispadanje telefona na tvrdu podlogu, kao što su beton, asfalt, kamen i slično, ili direktan udarac u njegov displej, nose poveliki rizik od neželjenog lomljenja ili oštećenja ekrana na uređaju.

U takvoj situaciji može se ispostaviti da LCD telefona ne prikazuje sliku kako treba, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, što su sve prilično očigledni znaci da je u pitanju veći kvar koji se uspešno otklanja jedino zamenom kompletnog ekrana na mobilnom telefonu.

Ukoliko i Vi imate takav problem na svom mobilnom uređaju, samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku Vašeg telefona.

Operaciju zamene ekrana na Alcatel Pixi 3 pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i bezbedno, uz poseban trud da ceo postupak završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-4013 Pixi 3

Uslugu zamene displeja na Alcatel OneTouch 4013 Pixi 3 4“ mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, najbolje je da nam pišete putem forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš vrlo iskusan i dobro obučen tim servisera, pored navedene zamene ekrana, u servisu Doktor Mobil u Beogradu efikasno i kvalitetno vrši i dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na smartfonima ovog proizvođača) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button