Zamena ekrana na Alcatel OT-6039 Idol 3 4.7

Sigurna i pouzdana zamena ekrana na pametnim telefonima je jedna od specijalnosti servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ako i Vama zatreba usluga zamene ekrana na Alcatel OneTouch 6039 Idol 3 4.7 mobilnom telefonu, preporučujemo Vam da ukažete poverenje našem timu stručnih servisera koji će ovu operaciju za Vas obaviti efikasno, profesionalno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Alcatel OT-6039 Idol 3 4.7Pametni telefon Alcatel Idol 3 4.7 je manji i cenovno pristupačniji „brat“ modela Idol 3 (5.5), sa sličnim dizajnom i zanimljivim performansama. Ima kvalitetan IPS LCD tačskrin ekran od 4.7 inča u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), sa vrlo oštrim prikazom i živim bojama.

Instaliran mu je OS Android verzije 5.0.2 (Lollipop) koji skladno radi pokretan proverenim hardverom – 64-bitnim četvorojezgarnim Snapdragon 410 procesorom maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, uz 1.5 GB RAM i 8 GB interne memorije koja se može proširiti microSD karticom.

Solidne fotografije i video zapise možete snimiti kamerama od 13 MP (primarna, leđna) sa autofokusom i LED blicom, i 5 MP (prednja, selfi kamera), dok je za autonomiju u radu ovog uređaja zadužena integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel 6039 Idol 3 4.7

Zamena ekrana na savremenim pametnim telefonima je dosta specifična i složena operacija, zbog čega se strogo preporučuje da je obavljaju isključivo profesionalno obučena lica koja imaju potrebno znanje, iskustvo i neophodan alat.

Ova intervencija radi se na mobilnim telefonima kod kojih je došlo do ozbiljnog oštećenja ekrana (usled ispadanja telefona ili udarca u displej), što se lako prepoznaje po tome što tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej telefona ne prikazuje sliku.

U servisu Doktor Mobil specijalizovani smo za sigurno i pouzdano izvođenje operacije zamene ekrana koju vršimo potpuno bezbedno i bez ikakvih rizika po oštećenje uređaja.

Zamena displeja na Alcatel OneTouch 6039 Idol 3 4.7 mobilnom telefonu je usluga koju ćemo Vam pružiti u najkraćem roku koji realno bude moguć (zavisiće samo od trenutnog broja zahteva u servisu, a tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Alcatel 6039 Idol 3 4.7

Uslugu zamene ekrana na Alcatel OneTouch 6039 Idol 3 4.7 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Da biste dobili detaljnije informacije o ceni zamene ekrana ili roku za izvođenje te operacije, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite navodeći potrebne podatke u formularu koji sledi.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim zamene ekrana na pametnim telefonima, tu smo za Vas i ako Vam zatrebaju kvalitetne usluge dekodiranja Alcatel telefona, servisa Alcatel mobilnih telefona (rešavanje softverskih i hardverskih problema) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button