Ako Vam se dogodi da oštetite ekran na svom pametnom telefonu, najsigurnije je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo ovaj problem za Vas rešiti efikasno i pouzdano. Zamenu ekrana na Alcatel OneTouch 7045 Pop S7 mobilnom telefonu, uradićemo sigurno, kvalitetno i u zaista najkraćem mogućem roku (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Zamena ekrana na Alcatel OT-7045 Pop S7Alcatel Pop S7 je pametni telefon kvalitetne izrade i dobre ergonomije, prijatan za držanje u ruci i korišćenje. Ima podršku za LTE (4G brzine mreže) i petoinčni (5.0“) kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran rezolucije 540 x 960 piksela zaštićen izdržljivim staklom.

Softverska platforma ovog smartfona Android 4.4.2 (KitKat) radi glatko pokretana četvorojezgarnim MediaTek čipsetom maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, a za skladištenje podataka tu je 4 GB interne memorije (plus microSD slot za povećanje do 32 GB).

Uređaj dolazi sa dve kamere skromnijih mogućnosti, od kojih primarna od 5 MP ima autofokus i LED blic, dok je sekundarna sa senzorom od 0.3 MP (VGA). Autonomiju u radu mu pruža baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel OT-7045 Pop S7

Mnogim vlasnicima pametnih telefona dešava se da prilikom slučajnog ispadanja telefona na čvrstu podlogu ili direktnog udarca u displej dođe do oštećenja ekrana, što se najlakše prepoznaje po tome što tačskrin ne reaguje na dodir, napuklo je staklo ili displej telefona ne prikazuje sliku. U takvoj situaciji oštećen ekran se mora zameniti novim.

Ovaj problem u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo vrlo stručno, profesionalno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po telefon).

Donesite svoj uređaj u naš servis, a mi ćemo operaciju zamene ekrana na Alcatel Pop S7 smartfonu izvršiti sigurno i pouzdano, pa ćete ponovo moći da ga koristite bez ograničenja.

Uslugu zamene ekrana u našem specijalističkom servisu pružićemo Vam u garantovano najkraćem roku koji realno bude moguć, što će zavisiti jedino od trenutnog broja zahteva za popravkom.

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-7045 Pop S7

Zamenu displeja na Alcatel OneTouch 7045 Pop S7 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za sprovođenje ove operacije, najsigurnije je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistička operacija zamene ekrana je samo jedna od usluga koje kvalitetno i profesionalno pružamo u servisu Doktor Mobil, jer smo tu za Vas i ako Vam zatreba dekodiranje Alcatel telefona, kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena