Zamena ekrana na Alcatel OT-8079 Pixi 3 (10) u servisu Doktor Mobil

Uređaj koji ima displej većih dimenzija treba dobro pričuvati da u nekom nepovoljnom razvoju situacije ne bi došlo do slučajnog lomljenja ili oštećenja ekrana, ali i takav problem u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu rešavamo uspešno i efikasno, što važi i za pouzdanu i bezbednu operaciju zamene ekrana na Alcatel OneTouch 8079 Pixi 3 10″ tabletu.

Zamena ekrana na Alcatel OT-8079 Pixi 3 (10) u servisu Doktor MobilAlcatel Pixi 3 (10) je zanimljiv tablet uređaj koji se odlikuje pristupačnom cenom i prostranim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 10.1 inči u rezoluciji 800 x 1280 piksela.

Radi na operativnom sistemu Android 5.0 (Lollipop), pokretan četvorojezgarnim procesorom maksimalne brzine 1.3 GHz, uz 1 GB RAM i 16 GB skladišne memorije (ona se microSD karticom može proširiti do 64 GB). Poseduje i skromnije kamere od 5 MP (primarna) i 2 MP (selfi), a za napajanje koristi integrisanu bateriju od 4060 mAh. Uz ovaj WiFi tablet (nema SIM karticu) dolazi i veoma korisna Bluetooth tastatura (pa se može koristiti i kao mali lap top).

Zamena displeja na Alcatel Pixi 3 10“

Pošto tableti po prirodi stvari imaju veće ekrane koji su zato i dosta izloženiji spoljnim uticajima, nešto su i osetljiviji na eventualna oštećenja kada dođe do ispadanja uređaja ili direktnog udarca u displej.

Ukoliko se pri tome ustanovi da LCD na tabletu ne daje normalno sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je puklo ili napuklo staklo, jasno je da je u pitanju veći kvar koji se uspešno može otkloniti samo zamenom kompletnog ekrana.

To je prilično ozbiljan problem koji ipak ne treba previše da Vas brine, jer ga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo rešiti veoma pouzdano i kvalitetno.

Uslugu zamene ekrana na Alcatel OT-8079 Pixi 3 tabletu naš stručan serviserski tim pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez dodatnih rizika po uređaj) i u najkraćem roku koji u realnosti bude moguć.

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-8079 Pixi 3 (10)

Operaciju zamene displeja na Alcatel OneTouch 8079 Pixi 3 10“ tabletu u našem servisu mobilnih telefona obavljamo po povoljnoj ceni. Slobodno nam pišite popunjavanjem podataka u formularu ispod ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju detaljnije informacije (o ceni ili o roku za zamenu ekrana).

Upit o ceni zamene ekrana na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored navedene zamene ekrana na tabletu, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vašoj pažnji preporučuje i druge specijalističke usluge koje takođe vršimo kvalitetno i pouzdano, a među njima su dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na uređajima ovog brenda) i zamena baterije na tabletu i mobilnom telefonu.