Velike ekrane na modernim pametnim telefonima treba dobro čuvati od udaraca i grubog rukovanja, pošto bi prilično lako moglo doći do njihovog ozbiljnog oštećenja. Ali ako se takav kvar i dogodi, tu je za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji operaciju zamena ekrana na Alcatel Pop 4 Plus mobilnom telefonu vrši sigurno i bezbedno.

Zamena ekrana na Alcatel Pop 4 Plus u servisu Doktor MobilAlcatel Pop 4+ je pametni telefon, odnosno fablet, sa velikim kapacitivnim 5.5-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom HD rezolucije (720 x 1280 piksela), koji dolazi sa podrškom za 4G (LTE) brzine mreže i radi na Androidu verzije 6.0 (Marshmallow).

Ovaj pripadnik srednje klase smartfona odlikuje se četvorojezgarnim procesorom radnog takta 1.1 GHz uparenim sa 1.5 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može proširiti do 32 GB. Autonomiju u radu pruža mu izmenjiva baterija kapaciteta 2500 mAh, a za fotografije i video zapise tu su kamere od 8 MP (glavna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama) i 5 MP (sekundarna, koja takođe ima LED blic).

Zamena ekrana na Alcatel Pop 4+

Kada imate pametni telefon sa tako velikim ekranom, kao što je slučaj sa modelom Pop 4+, prirodno je da ćete malo pažljivije rukovati sa njim, jer svako ispadanje uređaja na neku tvrdu podlogu ili direktan udarac u displej nose ogroman rizik od lomljenja ili oštećenja njegovog ekrana.

Takav kvar prepoznao bi se po tome što tačskrin telefona ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, pa bi moralo da se pristupi zameni i ugradnji novog ekrana.

Tu sofisticiranu operaciju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo veoma pouzdano, efikasno i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih rizika po mobilni uređaj).

Uslugu zamene ekrana na Alcatel Pop 4 Plus smartfonu pružićemo Vam garantovano sigurno i u najkraćem mogućem vremenskom roku (on zavisi jedino od trenutne gužve u servisu).

Cena zamene ekrana na Alcatel Pop 4 Plus

Zamenu displeja na Alcatel OneTouch Pop 4+ pametnom telefonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da želite da imate preciznije podatke bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da uspešno i efikasno reši svaki Vaš problem sa pametnim telefonom, a neke od specijalističkih intervencija koje svakodnevno vršimo su dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena