Veliki ekrani na savremenim pametnim telefonima, iako veoma kvalitetni, često su i dosta osetljivi, pa postoji ozbiljan rizik od njihovog oštećenja. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo efikasnu, pouzdanu i sigurnu uslugu zamene ekrana, što važi i za zamenu displeja na HTC One M10 mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na HTC 10 (One M10)HTC 10 je pametni telefon najnovije generacije (2016) vrhunskog dizajna i kvaliteta izrade sa metalnim kućištem, sjajnim BoomSound zvučnicima i Super LCD5 kapacitivnim touchscreen ekranom od 5.2“ u rezoluciji 1440 x 2560 piksela, sa divnim bojama i Gorilla Glass 3 zaštitom.

Fluidan i brz rad ovom smartfonu premijum klase i njegovom OS Android 6.0.1 (Marshmallow) donosi četvorojezgarni procesor u kombinaciji sa 4 GB RAM memorije, uz 32/64 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 256 GB.

Odlične fotografije i video zapise sa vrlo vernim bojama možete snimiti novom glavnom 12 MP Ultra Pixel 2 kamerom, a selfije prednjom širokougaonom UltraSelfie 5 MP kamerom (obe imaju optičku stabilizaciju slike i zaista bogate dodatne funkcije). Baterija je integrisana kapaciteta 3000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje.

Zamena ekrana na HTC One M10

Iako vrlo kvalitetan i sa odgovarajućom zaštitom, ekran na smartfonu HTC 10 takođe može da se ošteti prilikom ispadanja telefona ili direktnog udarca. Ako Vam se nešto slično dogodilo i ako vidite da je napuklo staklo, displej ne prikazuje sliku ili tačskrin ne reaguje na dodir, ekran je trajno oštećen i mora se zameniti novim.

Nažalost, i to se dešava, ali je u takvoj situaciji makar važno znati kako i gde ovaj problem možete rešiti efikasno i bezbedno (bez nekog dodatnog rizika po mobilni uređaj).

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo operaciju zamene ekrana na HTC 10 mobilnom telefonu obaviti stručno, sigurno i garantovano pouzdano.

Profesionalnu uslugu zamene displeja na smartfonu ćemo Vam pružiti i u najkraćem mogućem roku koji će zavisiti samo od trenutne gužve u servisu (tačniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na HTC One M10

Zamenu ekrana na HTC One M10 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebni precizniji podaci o ceni i roku potrebnom za izvođenje ove operacije, budite slobodni da nas pozovete na telefone servisa ili nam jednostavno pišite putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu Doktor mobil, pored zamene ekrana, pružamo i specijalističke usluge kompletnog servisa HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke), kao i dekodiranje HTC telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena