• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na HTC Desire 200

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ako Vam je potrebna efikasna i kvalitetna zamena ekrana na pametnom telefonu. Naši stručni i iskusni serviseri će operaciju zamene ekrana na HTC Desire 200 mobilnom telefonu obaviti vrlo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (preciznu procenu možete dobiti na licu mesta).

Zamena ekrana na HTC Desire 200HTC Desire 200 je simpatičan i kompaktan pametni telefon težak samo 100 grama, a dolazi sa kapacitivnim LCD touchscreen ekranom dobre čitljvosti i dijagonale 3.5 inči u rezoluciji 320 x 480 piksela.

Ovaj „mališa“ kvalitetne izrade ima jednojezgarni procesor radnog takta 1.0 GHz koji je uz 512 MB RAM memorije odgovoran za rad OS Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) obogaćenog HTC Sense UI 4.0 korisničkim interfejsom, a za aplikacije i podatke predviđeno je 4 GB interne memorije (ima i slot za microSD karticu). Jedina kamera od 5 MP (leđna) ima osnovne funkcije, dok je izmenjiva litijum-jonska baterija kapaciteta 1230 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 200

Mnogim vlasnicima pametnih telefona dešava se da oštete displej na uređaju, obično prilikom ispadanja telefona ili udarca. Ako Vam se nešto slično dogodilo i ako ustanovite da tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je staklo napuklo, to je jasan znak da je ekran trajno oštećen i da će morati da se zameni novim.

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem za Vas možemo rešiti veoma kvalitetno, efikasno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Operaciju zamene ekrana na HTC Desire 200 mobilnom telefonu naši profesionalno obučeni serviseri, sa neophodnim znanjem i specifičnim alatom, izvršiće sigurno i pouzdano.

Uslugu zamene displeja na smartfonu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti jedino od trenutnog broja naloga u servisu, pa ćete svoj pametni telefon ponovo moći da koristite kao i pre oštećenja.

Cena zamene ekrana na HTC Desire 200

Zamenu ekrana na HTC Desire 200 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ako želite da dobijete preciznije informacije o ceni ili o roku za obavljanje ove operacije, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što efikasno i kvalitetno vršimo zamenu ekrana, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno radimo i dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.