• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na HTC Desire 300

Displej svakog pametnog telefona je praktično njegova najosetljivija hardverska komponenta, zbog čega se preporučuje pažljivo rukovanje, upravo da ne bi došlo do nekog oštećenja. Ali ako se to i dogodi, nemojte preterano brinuti, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdanu i efikasnu zamenu ekrana na HTC Desire 300 smartfonu.

Zamena ekrana na HTC Desire 300HTC Desire 300 je pametni telefon namenjen mlađim i manje zahtevnim korisnicima, koji se može nabaviti po povoljnoj ceni. Kvalitetno izrađen (od mat polikarbonata) i lagan za držanje u ruci i korišćenje, ovaj uređaj ima kapacitivni TFT touchscreen ekran veličine dijagonale 4.3 inča, u rezoluciji 480 x 800 piksela.

Operativni sistem Android OS 4.1.2 (Jelly Bean) osvežen je HTC Sense UI 5.0 korisničkim interfejsom, dok je za njegov rad zadužen Dual-core procesor radnog takta 1.0 GHz, sa 512 MB RAM i 4 GB interne memorije (+ microSD slot), a tu su i primarna kamera od 5 MP sa autofokusom (sekundarna je VGA) i izmenjiva baterija kapaciteta 1650 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 300

Ako Vam se dogodi da prilikom ispadanja telefona ili slučajnog udarca u displej oštetite njegov ekran, prvo što treba proveriti je da li je uređaj i dalje funkcionalan – ako vidite da tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je staklo napuklo, nažalost, ekran je ozbiljno oštećen i mora da se zameni novim.

U takvoj situaciji najsigurnije je da se obratite proverenim profesionalcima, jer je zamena ekrana jedna od najsloženijih operacija na mobilnim telefonima i treba je obaviti pažljivo i stručno, bez bilo kakvog rizika po uređaj.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas da operaciju zamene ekrana na HTC Desire 300 pametnom telefonu obavi pouzdano, bezbedno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na HTC Desire 300

Uslugu zamene ekrana na HTC Desire 300 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebni konkretniji podaci o ceni ove operacije ili roku za njeno izvođenje, budite slobodni da nas pozovete na telefone servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je, pored kvalitetne i efikasne zamene ekrana, u situaciji da Vam ponudi i dekodiranje HTC telefona, kompletan servis HTC mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na HTC smartfonima), kao i uslugu zamene baterije na mobilnom telefonu.