• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na HTC Desire 500

Za sve vlasnike pametnih telefona koji nisu imali sreće, pa im se desilo da polome ili oštete ekran na svom uređaju – servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i pouzdano rešava ovaj problem. Kao i na brojnim drugim modelima smartfona, zamenu ekrana na HTC Desire 500 mobilnom telefonu vršimo kvalitetno, sigurno i potpuno bezbedno.

Zamena ekrana na HTC Desire 500 u servisu Doktor MobilHTC Desire 500 je simpatičan pametni telefon iz srednjeg cenovnog ranga, sa solidnim karakteristikama i pristojnim kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.3 inči u rezoluciji 480 x 800 piksela (podržava multitač, tj. 10 dodira prstiju istovremeno).

Hardver ovog smartfona čine i četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 4 GB interne memorije (plus microSD slot), primarna kamera od 8 MP sa autofokusom i LED blicem (sekundarna ima senzor od 1.6 MP), uklonjiva baterija kapaciteta 1800 mAh, dok je softver ovog uređaja baziran na operativnom sistemu Android 4.1.2 (Jelly Bean) sa HTC Sense 5.0 korisničkim interfejsom.

Zamena ekrana na HTC Desire 500

U slučaju udarca ili pada na čvrstu podlogu, ekran ovog mobilnog uređaja bi se lako mogao oštetiti, zbog čega se preporučuje pažljivo rukovanje telefonom. Ali ako se nekome i dogodi takva situacija, nema razloga za preteranu brigu, jer ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil uspešno rešiti svaki problem koji imate sa smartfonom.

Kada se nakon „nezgode“ ustanovi da displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, to su pouzdani znaci da je ekran oštećen i da mora da se zameni novim, što je specijalistička operacija koju naši stručni i iskusni serviseri izvode sigurno, pouzdano i bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene ekrana na HTC Desire 500 pametnom telefonu u našem servisu pružamo kvalitetno, efikasno i u najkraćem roku koji u realnoj situaciji bude moguć (on najviše zavisi od trenutnog broja zahteva za popravkom).

Cena zamene ekrana na HTC Desire 500

Cena zamene displeja na HTC Desire 500 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako Vam trebaju detaljniji podaci o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, samo nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit putem forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim efikasne profesionalne zamene ekrana, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno radi i dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke), a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.