Zamena ekrana na HTC Desire 501

Da biste oštećen ili polomljen displej na svom mobilnom telefonu zamenili uspešno i bez nepotrebnih briga i nerviranja, dovoljno je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i prepustite ovaj posao pravim profesionalcima. Mi Vam stojimo na raspolaganju da zamenu ekrana na HTC Desire 501 pametnom telefonu obavimo pouzdano i bezbedno.

Zamena ekrana na HTC Desire 501 u servisu Doktor MobilHTC Desire 501 je pametni telefon solidnih performansi i osveženog dizajna u odnosu na prethodni model Desire 500, a njegov kapacitivni TFT touchscreen dijagonale 4.3 inči (rezolucija mu je 480 x 800 piksela) pruža pristojan kvalitet prikaza boja i jasnoće slike.

Ovaj smartfon koristi operativni sistem Android 4.1 (Jelly Bean), a pokreće ga Dual-core procesor na 1.2 GHz uparen sa 1 GB RAM memorije, a za 8 GB interne memorije postoji mogućnost povećanja microSD karticom do 32 GB. Uklonjiva baterija dolazi sa kapacitetom od 2100 mAh, dok mu je primarna kamera sa senzorom od 8 MP (ima LED blic i autofokus), a sekundarna je od 2.1 MP.

Zamena ekrana na HTC Desire 501

Ekrane na mobilnim telefonima, bez obzira na tip i veličinu, treba čuvati od eventualnih oštećenja koja se, prema bogatom iskustvu našeg servisa, najčešće događaju prilikom ispadanja telefona. Ako u takvoj situaciji displej ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, ekran je definitivno oštećen i mora se zameniti novim.

Ovu specijalističku uslugu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pružamo vrlo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po mobilni uređaj).

Donesite svoj oštećeni smartfon kod nas, a mi ćemo operaciju zamene ekrana na HTC Desire 501 mobilnom telefonu obaviti efikasno i u najkraćem mogućem vremenskom roku (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na HTC Desire 501

Što se tiče cene zamene displeja na smartfonu HTC Desire 501, ona je u našem servisu povoljna. Ukoliko želite da unapred imate konkretnije podatke o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju da uspešno i kvalitetno reši svaki softverski ili hardverski problem koji imate na svom telefonu, bilo da je u pitanju opisana zamena oštećenog ekrana, dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button