Oštetili ste ekran na Vašem mobilnom telefonu i niste sigurni kako da najbezbednije rešite ovaj ne baš naivan problem? Pozivamo Vas da odmah dođete u specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo zamenu ekrana na HTC Desire 510 pametnom telefonu za Vas obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem vremenskom roku.

Zamena ekrana na HTC Desire 510 u servisu Doktor MobilHTC Desire 510 je pametni telefon solidnih karakteristika, nalik HTC-ovim modelima iz One serije, a dolazi u polikarbonatnom kućištu i može se nabaviti po prilično povoljnoj ceni. Njegov kapacitivni touchscreen ekran ima dijagonalu od 4.7 inči i rezoluciju od samo 480 x 854 piksela.

Uz podršku za LTE (4G brzine mreže), ovaj smartfon „vozi“ 64-bitni četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot), OS mu je Android 4.4.2 (KitKat) sa HTC Sense 5.5 korisničkim interfejsom, primarna kamera ima senzor od 5 MP (sekundarna je VGA), dok se uklonjiva baterija odlikuje kapacitetom od 2100 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 510

Ekrani na mobilnim telefonima, prema bogatom iskustvu našeg servisa, obično se polome ili oštete prilikom ispadanja telefona, ponekag i usled direktnog udarca u displej. Ako nakon takve nezgode tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, očigledno je došlo do ozbiljnijeg oštećenja i ekran se mora zameniti novim da bi telefon mogao da radi kako treba.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu takav kvar na pametnom telefonu otklanjamo vrlo efikasno i profesionalno, uz korišćenje najsavremenijih sofisticiranih alata.

Operaciju zamene ekrana na HTC Desire 510 mobilnom telefonu naš stručni tim servisera obavlja sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a da biste što kraće čekali posebno se trudimo da ovu proceduru završimo u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na HTC Desire 510

Uslugu zamene displeja na smartfonu HTC Desire 510 u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Za konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis, pored efikasne i stručne zamene oštećenog ekrana, uspešno pruža i usluge dekodiranja HTC telefona, kompletnog servisa HTC mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena