Kada se polomi ili ošteti ekran na mobilnom telefonu, što se obično dešava prilikom ispadanja uređaja na neku tvrđu podlogu ili direktnog udarca u displej, potrebno ga je zameniti novim. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurnu, pouzdanu i bezbednu operaciju zamene ekrana na HTC Desire 530 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na HTC Desire 530 u servisu Doktor MobilHTC Desire 530 je pametni telefon simpatičnog dizajna namenjen mlađim i ne previše zahtevnim korisnicima, sa kvalitetnim kućištem od polikarbonata i vrlo solidnim kapacitivnim 5.0-inčnim Super LCD touchscreen ekranom u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Operativni sistem instaliran na ovaj smartfon je Android 6.0 (Marshmallow), a pokreće ga četvorojezgarni procesor radnog takta 1.1 GHz, zajedno sa 1.5 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot). Kamere su mu od 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), a integrisana baterija ima kapacitet od 2200 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 530

Oštećenje ekrana na mobilnom uređaju je, prema dugogodišnjem iskustvu našeg servisa, jedna od čestih stvari koja se događa mnogim vlasnicima mobilnih telefona, uglavnom kada svoj smartfon ispuste na čvrst teren (obično na beton, kamen ili asfalt).

To najčešće prouzrokuje nefunkcionalnost ekrana koja se manifestuje tako što tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, a jedini način za popravku uređaja u takvoj situaciji je zamena oštećenog ekrana novim.

Ovu specijalističku operaciju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo vrlo efikasno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Donesite svoj oštećen telefon kod nas, a naši stručni serviseri će zamenu ekrana na HTC Desire 530 mobilnom telefonu uraditi garantovano sigurno, kvalitetno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na HTC Desire 530

Postupak zamene displeja na HTC Desire 530 smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam neophodne preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite ljubazni da nas pozovete na telefone servisa ili nam pišite putem formulara u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da će Vam naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil rado pomoći da rešite problem sa mobilnim uređajem. Pored pomenute zamene ekrana i brojnih drugih usluga, naši iskusni serviseri efikasno i profesionalno obavljaju i dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena