Pošto su ekrani na modernim pametnim telefonima prilično osetljive komponente ovih uređaja, treba ih čuvati pri korišćenju, jer se događa da prilikom udarca ili pada telefona dođe do oštećenja njegovog displeja. Ako Vam se nešto slično dogodi, znajte da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurnu i bezbednu zamenu ekrana na HTC Desire 616 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na HTC Desire 616 u servisu Doktor MobilHTC Desire 616 je solidan pametni telefon iz srednjeg cenovnog ranga koji dolazi sa podrškom za Dual SIM (istovremeno korišćenje dve mobilne kartice) i kapacitivnim touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj uređaj može se pohvaliti osmojezgarnim procesorom koji radi na 1.4 GHz, zajedno sa 1 GB RAM memorije, dok se ne baš izdašnih 4 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. OS mu je Android 4.2.2 (Jelly Bean) osvežen HTC Sense 5.5 korisničkim interfejsom, kamere od 2 MP (prednja) i 8 MP (leđna), a izmenjiva baterija ima kapacitet 2000 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 616

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je, pored drugih važnih usluga, i za profesionalnu i kvalitetnu zamenu oštećenih ekrana na pametnim telefonima.

Do tog problema, prema našim bogatim iskustvima, najčešće dolazi usled ispadanja mobilnog uređaja na neku čvrstu podlogu, a kada nakon toga displej telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, jasno je da je ekran nepovratno oštećen i da se mora pristupiti operaciji zamene i ugradnji novog ekrana.

Naš tim dobro obučenih i veoma iskusnih servisera će postupak zamene ekrana na HTC Desire 616 mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a posebno će se potruditi da Vam ovu uslugu pruži i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na HTC Desire 616

Sama cena zamene displeja na smartfonu HTC Desire 616 u našem servisu je povoljna. Ako biste ipak voleli da unapred dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za završetak ove operacije, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam jednostavno pišite putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stojimo Vam na raspolaganju da Vam uvek pružimo profesionalnu i stručnu pomoć, bilo da Vam je potreban servis HTC mobilnih telefona, dekodiranje HTC telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena