U slučaju da Vam je pametni telefon nezgodno ispao i pri tome se oštetio njegov displej, ako ustanovite da LCD ne daje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, za uspešnu popravku uređaja potrebno je zameniti njegov ekran. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo veoma pouzdanu i bezbednu zamenu ekrana na HTC Desire 626 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na HTC Desire 626 u servisu Doktor MobilHTC Desire 626 je pametni telefon koji pripada srednjoj klasi mobilnih uređaja, a odlikuje se dobrim kvalitetom izrade i dolazi sa solidnim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Dosta je lagan (140 grama) i ugodan za korišćenje, a radi na Androidu verzije 4.4.4 (KitKat) kojeg pokreće osmojezgarni procesor na 1.7 GHz, u kombinaciji sa 1/2 GB RAM i 16 GB interne memorije koja se dodatnom microSD karticom može proširiti do 32 GB. Za fotografije i video zapise tu su kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem), a napaja se pomoću integrisane baterije kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 626

Kao što smo napomenuli, ako se mobilni telefon ispusti na neku tvrdu podlogu ili se direktno udari njegov displej, postoji prilična verovatnoća da će se na uređaju na taj način oštetiti ekran, što se može zaključiti po tome što tač skrin telefona više ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje normalno sliku ili je puklo staklo.

Za uspešno i kvalitetno otklanjanje takvog kvara preporučujemo Vam da se obratite pouzdanom profesionalnom servisu mobilnih telefona kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu, koji će uraditi stručnu dijagnostiku i nakon toga efikasno popraviti Vaš mobilni uređaj.

Dobro obučeni i vrlo iskusni serviseri koji kod nas rade, koristeći najsavremenije alate, operaciju zamene ekrana na HTC Desire 626 mobilnom telefonu obaviće garantovano sigurno i bezbedno (bez bilo kakvih rizika po smartfon), posebno se trudeći da čitav postupak završe u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ekrana na HTC Desire 626

Uslugu zamene displeja na HTC Desire 626 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Budite slobodni da nam pišete popunjavajući podatke putem formulara u nastavku teksta ili da nas pozovete na telefone našeg servisa ukoliko želite da dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno rešava sve probleme na pametnim telefonima, a među našim primarnim uslugama nalaze se i dekodiranje HTC telefona, kompletan servis HTC mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena