Oštećen ili polomljen displej mobilnog telefona pouzdano i bezbedno možete popraviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Specijalističku operaciju zamene ekrana na HTC Desire 628 pametnom telefonu naši stručno obučeni serviseri vrše efikasno, sigurno i u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć (preciznu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Zamena ekrana na HTC Desire 628 u servisu Doktor MobilHTC Desire 628 je noviji model tajvanske kompanije koji pripada srednjem rangu mobilnih uređaja, dobrog kvaliteta i atraktivnog dizajna sa živopisnim izborom boja (kombinacije plave i bele, i crvene i crne). Ima 5.0-inčni kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran HD rezolucije (720 x 1280 piksela).

Poseduje podršku za Dual SIM, osmojezgarni procesor na 1.3 GHz, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (plus microSD slot za karticu do 256 GB), OS mu je Android verzije 5.1 (Lollipop) osvežen HTC Sense 7 korisničkim interfejsom, kamere su sa senzorima od 5 MP (selfi) i 13 MP (leđna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama), a integrisana baterija ima kapacitet 2200 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 628

Vlasnicima pametnih telefona koji nam se javljaju sa problemom razbijenog ili oštećenog displeja, takav kvar se obično dešava kada slučajno ispuste mobilni uređaj i on padne na neku tvrđu podlogu.

Ako se nakon toga ustanovi da tač skrin telefona ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, to su sigurni znaci da je ekran definitivno oštećen i da mora da se zameni novim kako bi telefon bio potpuno funkcionalan.

Operacija ugradnje novog displeja je jedna od standardnih usluga koje svojim klijentima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo veoma kvalitetno i bezbedno.

Uz korišćenje savremenih alata, zamenu ekrana na HTC Desire 628 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na HTC Desire 628

Specijalističku uslugu zamene displeja na HTC Desire 628 smartfonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da imate preciznije podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Među brojnim uslugama koje uspešno i efikasno pružamo u servisu Doktor Mobil, pored zamene oštećenog displeja izdvojili bismo dekodiranje HTC telefona, kompletan servis HTC mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena