Zamena ekrana na HTC One (M8)

Mada oštećenje ekrana na mobilnom telefonu ne može da bude nimalo prijatna situacija, mi Vam savetujemo da se ne nervirate previše zbog toga, pošto Vam u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možemo pomoći da pouzdano rešite ovaj problem sigurnom i bezbednom zamenom ekrana na HTC One (M8) pametnom telefonu.

Zamena ekrana na HTC One M8 – servis Doktor Mobil u BeograduHTC One (M8) je veoma kvalitetan pametni telefon, stabilan i prijatan za držanje u ruci i korišćenje, koji u metalnom kućištu premijum dizajna donosi sjajan kapacitivni Super LCD3 touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) sa Gorilla Glass zaštitom 3. generacije.

Njegov OS Android 4.4.2 (KitKat), obogaćen HTC Sense 6.0 korisničkim interfejsom, glatko „vrti“ četvorojezgarni procesor na 2.3 GHz uparen sa 2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), a autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija kapaciteta 2600 mAh. Ovaj uređaj ima čak tri kamere – širokougaonu selfi od 5 MP i dualnu leđnu sa 4 MP senzorom, autofokusom, dvotonskim LED blicem i obiljem softverskih funkcija.

Zamena ekrana na HTC One (M8)

Dobra zaštita ekrana svakako je veliki plus na pametnom telefonu, ali ni ona ne predstavlja stopostotnu garanciju da neće doći do oštećenja displeja ako se telefon udari ili ispusti na grubu ili tvrdu podlogu.

Ako bi se pri tome ispostavilo da LCD mobilnog uređaja ne daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je slomljeno staklo, jasno je da je u pitanju ozbiljnije oštećenje ekrana za čiju se uspešnu popravku mora uraditi zamena, odnosno ugradnja novog displeja.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da izvrši stručnu dijagnostiku i obavi pouzdanu i bezbednu operaciju zamene ekrana na HTC One (M8) mobilnom telefonu, što je profesionalna usluga koju ćemo Vam pružiti u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na HTC One (M8)

Što se tiče cene zamene displeja na HTC One (M8) smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Ako biste voleli da unapred dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Želimo da znate da je specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i da nam se slobodno možete obratiti i ako Vam, osim zamene ekrana, zatrebaju dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na uređajima ove tajvanske kompanije) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.