• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na HTC One M9 i M9+

Ni ekrani odličnog kvaliteta i sa dobrom zaštitom, kakve poseduju mnogi savremeni pametni telefoni, nisu nesalomivi, pa prilikom ispadanja telefona može doći do oštećenja displeja. Srećom, u takvoj situaciji tu je za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će zamenu ekrana na HTC One M9 ili HTC One M9+ mobilnom telefonu izvršiti sigurno i pouzdano.

Zamena ekrana na HTC One M9 i M9+HTC One M9 i HTC One M9+ su pametni telefoni prefinjenog dizajna i odličnog kvaliteta izrade. Dolaze u metalnom kućištu sa sjajnim kapacitivnim Super LCD3 touchscreen ekranima. Model M9 ima 5.0-inčni displej Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela), dok dijagonala ekrana na verziji M9+ iznosi 5.2 inča i ima Quad HD rezoluciju (1440 x 2560 piksela).

Uz podršku za 4G i izvrsne HTC BoomSound zvučnike, i ostale karakteristike ovih smartfona su impresivne: Osmojezgarni procesor u kombinaciji sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android 5.0.2 (Lollipop) sa HTC Sense UI 7.0 korisničkim interfejsom, kamere od 4 MP (prednja, selfi) i 20 MP (primarna, leđna) sa odličnim funkcionalnostima i integrisana baterija kapaciteta 2840 mAh.

Zamena ekrana na HTC One M9 i M9 plus

Vrhunski ekrani ovih pametnih telefona imaju i odgovarajuću zaštitu, ali i pored toga se dešava da prilikom slučajnog ispuštanja uređaja na čvrstu podlogu ili direktnog udarca u displej dođe do njegovog oštećenja.

Ako Vam se to i dogodi i pri tome tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku – ekran je definitivno ozbiljno oštećen i da bi telefon normalno funkcionisao mora se zameniti novim.

U takvoj situaciji, jako je važno da znate kako ovaj problem rešiti sigurno i bezbedno. Zato je tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil koji će zamenu ekrana na HTC One M9 i M9+ pametnim telefonima obaviti efikasno, pouzdano i vrlo profesionalno.

Operaciju zamene ekrana na Vašem smartfonu naši stručni serviseri završiće u zaista najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti samo od trenutne gužve u servisu (konkretniju procenu Vam možemo dati kada uređaj donesete na popravku).

Cena zamene ekrana na HTC One M9 i HTC One M9+

Cena zamene ekrana na HTC One M9 i M9+ mobilnim telefonima u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako želite da dobijete preciznije podatke o ceni ili o roku potrebnom za pružanje ove usluge, samo nas pozovite na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor mobil stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, pored zamene ekrana, budu potrebne usluge servisa HTC mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke), dekodiranje HTC telefona ili zamena baterije na mobilnim telefonima.