• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na HTC One mini 2 (M8 mini)

Zamena ekrana na pametnim telefonima je jedna od najvažnijih usluga koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo profesionalno i efikasno. Tako će biti i ako Vam je potrebna zamena ekrana na HTC One mini 2 (M8 mini) mobilnom telefonu, jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Zamena ekrana na HTC One mini 2 (M8 mini)HTC One mini 2 je kompaktan pametni telefon fine ergonomije i lepog dizajna, namenjen onima kojima je model One M8 bio prevelik. Ima Super LCD2 tačskrin ekran od 4.5 inči (rezolucija mu je 720 x 1280 piksela) sa Gorilla Glass 3 zaštitom, podršku za 4G brzine mreže i odlične frontalne stereo BoomSound zvučnike.

Njegov OS Android 4.4.2 (KitKat) presvučen HTC Sense 6.0 UI korisničkim interfejsom glatko vrti četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz uparen sa 1 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije za skladištenje podataka, koja se microSD karticom može povećati do 256 GB.

Vrlo dobre fotografije možete snimiti glavnom kamerom od 13 MP sa autofokusom, LED blicem i HDR i panorama funkcijama, dok je za selfije predviđena prednja kamera od 5 MP (obe snimaju video u 1080p kvalitetu). Baterija mu je integrisana kapaciteta 2110 mAh.

Zamena ekrana na HTC One mini 2 (M8 mini)

Kvalitetan ekran ovog telefona, sa takođe dobrom zaštitom, trebalo bi da je prilično bezbedan i da dugo traje. Ipak, i na njemu usled ispadanja telefona ili udarca može doći do oštećenja, što će biti jasno ako displej ne prikazuje sliku, napuklo je staklo ili tačskrin ne reaguje na dodir.

U takvoj situaciji, koja nije nimalo prijatna, najvažnije je da se obratite specijalizovanom servisu mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil, koji problem može da reši profesionalno i efikasno.

Operaciju zamene ekrana na HTC One mini 2 (M8 mini) mobilnom telefonu naš tim stručnih servisera obaviće kvalitetno, pouzdano i bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Ovu uslugu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku koji će zavisiti jedino od trenutnog broja naloga u servisu (tačnu procenu Vam možemo dati kada telefon donesete na popravku).

Cena zamene ekrana na HTC One mini 2 (M8 mini)

Cena zamene ekrana na HTC One mini 2 (M8 mini) mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna. Ukoliko želite da dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pišete putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil pored zamene ekrana kvalitetno pruža i usluge dekodiranja HTC telefona, kompletnog servisa HTC mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) i zamene baterije na mobilnim telefonima.