• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na HTC One mini (M4)

Ako Vam je potrebna zamena ekrana na pametnom telefonu, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da tu operaciju za Vas obavi efikasno i kvalitetno. Uslugu zamene ekrana na HTC One mini (M4) mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć (tačnu procenu možete dobiti na licu mesta).

Zamena ekrana na HTC One miniHTC One mini je, kao što mu i naziv sugeriše, kompaktan pametni telefon, koji deli dizajn sa svojim većim „bratom“, modelom HTC One. Uz aluminijumsko kućište, podršku za 4G (LTE) i odlične stereo zvučnike, One mini ima dobar kapacitivni Super LCD2 touchscreen ekran od 4.3“ u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) koji je zaštićen Gorilla Glass tehnologijom treće generacije.

Pokreće ga Dual-core procesor radnog takta 1.4 GHz sa 1 GB RAM memorije, a tu je i 16 GB interne memorije (nažalost bez slota za microSD karticu). OS mu je Android 4.2.2 (Jelly Bean) presvučen HTC Sense UI korisničkim interfejsom, kamere od 4 MP i 1.6 MP, a baterija integrisana sa kapacitetom 1800 mAh.

Zamena ekrana na HTC One mini (M4)

Ovaj model pametnog telefona ima vrlo dobar ekran sa odličnom zaštitom, ali se ipak može desiti da prilikom ispadanja telefona ili udarca dođe do njegovog oštećenja. Ako u takvoj situaciji vidite da displej ne prikazuje sliku, staklo je napuklo ili tačskrin ne reaguje na dodir, biće Vam jasno da je ekran definitivno oštećen i da se mora zameniti novim.

Kada se takva stvar dogodi, najvažnije je da znate ko ovaj nimalo prijatan problem može da Vam reši efikasno i profesionalno. Zato je tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem zamenu ekrana na HTC One mini (M4) mobilnom telefonu možete obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Uslugu zamene displeja pružićemo Vam kvalitetno i u garantovano najkraćem mogućem roku koji će zavisiti isključivo od trenutne gužve u servisu, pa ćete svoj smartfon ponovo moći da koristite bez problema.

Cena zamene ekrana na HTC One mini (M4)

Operaciju zamene ekrana na HTC One mini (M4) mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa, a možete nam poslati i pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored kvalitetne i profesionalne zamene ekrana na pametnom telefonu, Vašoj pažnji preporučujemo i druge usluge koje uspešno pružamo u Doktor Mobil servisu, kao što su dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamena baterije na mobilnim telefonima.