• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Huawei Ascend G740

Mobilnom telefonu kojem je oštećen displej potrebna je zamena ekrana novim da bi mogao normalno da se koristi, ali je takođe važno da ta operacija bude obavljena profesionalno i bezbedno po kompletan uređaj. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu postupak zamene ekrana na Huawei Ascend G740 pametnom telefonu vršimo vrlo pouzdano i efikasno.

Zamena ekrana na Huawei Ascend G740 u servisu Doktor MobilHuawei Ascend G740 je cenovno pristupačan pametni telefon solidne izrade koji ima kapacitivni IPS LCD touchscreen sa dijagonalom od 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), nažalost bez posebne zaštite.

Nešto starija verzija operativnog sistema Android 4.1.2 (Jelly Bean) modifikovana je Emotion UI korisničkim interfejsom, za čiji rad je zadužen Dual-core procesor radnog takta 1.2 GHz, uz 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot), a tu su i kamere od 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 1 MP (prednja), kao i uklonjiva baterija kapaciteta 2400 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Ascend G740

Svaki vlasnik mobilnog telefona kojem se dogodilo ozbiljnije oštećenje ekrana zna koliko može da bude stresna ova situacija, ali Vi nemate razloga za brigu, jer ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem za Vas rešiti kvalitetno i efikasno.

Do lomljenja ili naprsnuća ekrana obično dolazi usled ispadanja telefona na neki čvrst predmet ili podlogu, a da je u pitanju trajno oštećenje jasno se vidi po tome što tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo.

Tada se pristupa operaciji zamene ekrana, koju naši profesionalno obučeni i iskusni serviseri obavljaju sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po mobilni uređaj).

Uslugu zamene ekrana na Huawei Ascend G740 mobilnom telefonu pružamo garantovano efikasno i u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć (tačniju procenu možete dobiti kada svoj smartfon donesete u servis).

Cena zamene ekrana na Huawei Ascend G740

U servisu Doktor Mobil, cena zamene displeja na smartfonu Huawei Ascend G740 je povoljna. Ukoliko su Vam ipak potrebni detaljniji podaci o ceni ili vremenskom roku za obavljanje ove operacije, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam pišite preko forme u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju i u slučaju da Vam, pored kvalitetne zamene ekrana, zatrebaju dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.